Yardım Xiaomi Mi9 Wi-fi Sorunu

fatycakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, elimde global romlu genpa garantili Mi9 bulunmakta. Wifi sorunundan kastım şöyle: Wifiyi açtığım zaman önce ağı ekle kısmı vesaire seçenekler öyle kalıyor yaklaşık 10 saniye sonra falan evimdeki ağ geliyor bir 3-4 saniye sonra da ona bağlanıyor sizce bu durum normal midir? Arkadaşımda Mi6 var wifiye tıklar tıklamaz maks 3-4 saniye içinde wifi gelmiş ve bildirimler geliyor durumda oluyor. Ayrıca bizim terasta wifi biraz sıkıntılı çünkü mesafe var arada benim telefonda wifi arada kesiliyor tekrar kapatıp açıyorum 10 15 belki 20 saniye bekledikten sonra geliyor fakat mi6da ise hiç kesilmiyor sizce yazılımsal mıdır?

fatycakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Hocam telefonu bir süre sonra zaten ingilizce yapmıştım, şu an sıkıntısı yok gibi ama çevirdikten sonra mı oldu hatırlamıyorum.

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Kılıf vs hiç bisey kullanmıyorum sadece ekran koruyucu cam var. o da hediye geldi.

Merak ettigim konulardan birisi buydu acaba arka kisimda kilcal cizik vs. olusuyor mu ? Kagit uzerinde GorillaG. 6 olarak gorunuyor ancak gunluk kullanimda , yere dusurme harici bir takim hasarlar olusuyor mu ? Acikcasi telefona cok yakindan baktiginizda yapistirma teknigi ile cerceveye yapisan noktalarda isciligin biraz dusuk oldugunu goruyorum bu inceledegim 4 Mi9 da ayniydi. Iscilik olarak Huawei ve Oppo gercekten basarili.

Oyla:
Üst Alt