Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Ois güncellemeyle gelebilir mi ?
Ois gelemez ancak eis zamanla geliştirilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi mix 3 de var mi 9 da yok cok sacma ve
mantiksiz
5g için henüz erken ayrıca 4g kadar hızlı yaygınlaşması mümkün değil yayın mesafesi çok daha düşük mevcut baz istasyonlarına monte etmekle bitecek bir iş değil daha çok wifi mentalitesi ile çalışıyor ilk olarak telefonlar yerine ev kullanıcılarının hedef alındığı bir teknoloji 5g

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Ois gelemez ancak eis zamanla geliştirilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5g için henüz erken ayrıca 4g kadar hızlı yaygınlaşması mümkün değil yayın mesafesi çok daha düşük mevcut baz istasyonlarına monte etmekle bitecek bir iş değil daha çok wifi mentalitesi ile çalışıyor ilk olarak telefonlar yerine ev kullanıcılarının hedef alındığı bir teknoloji 5g
Eis için de dxomark zaten çok iyi çalıştığını söylüyor hatta en iyi video performansı veren cihaz olarak lanse etmişlerdi xiaomi mi9u

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Eis için de dxomark zaten çok iyi çalıştığını söylüyor hatta en iyi video performansı veren cihaz olarak lanse etmişlerdi xiaomi mi9u
Bende var cihaz gayet yeterli ancak 4k 60fps de çalışmıyor ona gelir diye düşünüyorum kamera uygulaması güncelleme alıp bir de video ses performansını yükselirse on numara kamerası var vaktim olursa detaylı inceleme videosu çekeceğim nereleri inceleyeyim var mı istek?

Bir de derinlik modunu gösteren bir fotoğraf bırakayım şöyle

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Fables

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
İphone 8
Konular
0
Beklenen düzeyde değil. Yukarıda da yazdım mikrofon ve ses konusunda bir önceki telefonum olan iPhone 8 gerisinde kalıyor.
Merhabalar 2008 senesinden beri iphone kullanıyorum ve bendede suan iphone 8 var.Mi9'a geçiş yapmak istiyorum sizce değermi? artılarını eksilerini yazarmısınız.Bu arada ilk defa android kullanıcam

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Eis 60 FPS videolarda da yazılım ile aktif olabilir mi ?

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Merhabalar 2008 senesinden beri iphone kullanıyorum ve bendede suan iphone 8 var.Mi9'a geçiş yapmak istiyorum sizce değermi? artılarını eksilerini yazarmısınız.Bu arada ilk defa android kullanıcam

Merhaba. Ne beklediğinizle ilgili. Daha uzun şarj daha iyi performans daha iyi kamera beklentim vardı hepsini karşıladı fazlasıyla. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim.

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Bende 7 plusdan geçtim tek beğenmediğim yönü video kayıtta mikrofon sesi yetersiz ve ses sisteminin mono olması diğer yönlerden aratmaz.

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
salı veya çarşamba günü 8/128 cihaz elime geliyor. uzun süre telefon bulamamıştım çinde. redmi note 7 nin orjinal çin romuna eu rom kurarak kullanıyor eşim. şimdi mi 9 için de aynı kullanıcı ile bootloader beklemeden işlem yapabilir miyim? yoksa yine bekleme yapmam gerekecek mi? ayrıca yine mi 9 da da çin romu üstüne global rom kurulamıyor mu?

Cozen24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
MI 8 SE
Konular
5
.