- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Xiaomi mi8
- Konular
- 12
GelmezOis güncellemeyle gelebilir mi ?
GelmezOis güncellemeyle gelebilir mi ?
Ois gelemez ancak eis zamanla geliştirilebilirOis güncellemeyle gelebilir mi ?
5g için henüz erken ayrıca 4g kadar hızlı yaygınlaşması mümkün değil yayın mesafesi çok daha düşük mevcut baz istasyonlarına monte etmekle bitecek bir iş değil daha çok wifi mentalitesi ile çalışıyor ilk olarak telefonlar yerine ev kullanıcılarının hedef alındığı bir teknoloji 5gMi mix 3 de var mi 9 da yok cok sacma ve
mantiksiz
Eis için de dxomark zaten çok iyi çalıştığını söylüyor hatta en iyi video performansı veren cihaz olarak lanse etmişlerdi xiaomi mi9uOis gelemez ancak eis zamanla geliştirilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5g için henüz erken ayrıca 4g kadar hızlı yaygınlaşması mümkün değil yayın mesafesi çok daha düşük mevcut baz istasyonlarına monte etmekle bitecek bir iş değil daha çok wifi mentalitesi ile çalışıyor ilk olarak telefonlar yerine ev kullanıcılarının hedef alındığı bir teknoloji 5g
Bende var cihaz gayet yeterli ancak 4k 60fps de çalışmıyor ona gelir diye düşünüyorum kamera uygulaması güncelleme alıp bir de video ses performansını yükselirse on numara kamerası var vaktim olursa detaylı inceleme videosu çekeceğim nereleri inceleyeyim var mı istek?Eis için de dxomark zaten çok iyi çalıştığını söylüyor hatta en iyi video performansı veren cihaz olarak lanse etmişlerdi xiaomi mi9u
Merhabalar 2008 senesinden beri iphone kullanıyorum ve bendede suan iphone 8 var.Mi9'a geçiş yapmak istiyorum sizce değermi? artılarını eksilerini yazarmısınız.Bu arada ilk defa android kullanıcamBeklenen düzeyde değil. Yukarıda da yazdım mikrofon ve ses konusunda bir önceki telefonum olan iPhone 8 gerisinde kalıyor.
Merhabalar 2008 senesinden beri iphone kullanıyorum ve bendede suan iphone 8 var.Mi9'a geçiş yapmak istiyorum sizce değermi? artılarını eksilerini yazarmısınız.Bu arada ilk defa android kullanıcam
Bende 7 plusdan geçtim tek beğenmediğim yönü video kayıtta mikrofon sesi yetersiz ve ses sisteminin mono olması diğer yönlerden aratmaz.Merhabalar 2008 senesinden beri iphone kullanıyorum ve bendede suan iphone 8 var.Mi9'a geçiş yapmak istiyorum sizce değermi? artılarını eksilerini yazarmısınız.Bu arada ilk defa android kullanıcam