- Adım
- Alp Kaan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 41
mi 9 un 1 saatte sarj olması saçma geldi bana... mi 8 zaten 45 dk da tam sarj oluyor
Mi9 modeli gelene kadar ÖTV oranları değişebilir hocam. Son düzenleme ile birlikte oranı belirleme Cumhurbaşkanı yetkisinde. Yani şu an hesaplanan fiyatla satış anındaki fiyat arasında binlerce liraya kadar fark oluşabilir gibi duruyor.satış fiyatı hakkında bilgisi olan varmı türkiye için yani kaba bir hesaplamada olabilir ?
Yok hocam mi8 nerde 45 dk şarj oluyor,yanlış biliyorsunuz öyle birşey yok.mi 9 un 1 saatte sarj olması saçma geldi bana... mi 8 zaten 45 dk da tam sarj oluyor
Bildiğimiz üzere Mi 8 de Quick Sarj 4 var...Yok hocam mi8 nerde 45 dk şarj oluyor,yanlış biliyorsunuz öyle birşey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buarada mhl desteği ve usc type c 3.1 gibi birşeyler varmı yoksa mi8 le aynı usb 2.0 mı.
Evetq.c 3.0 varda bendede mi8 var benim denemelerim ve test edenlerin kayıtlarıda full şarj en iyi ihtimal 1 saat 30 dakika sürüyor,45 dakika mi8 için 18 watt adaptörle imkaansız.mi8 için q.c 3.0 kutudan çıkar,piyasada dünyada bile q.c 4.0 adaptör yaygın değil.Bildiğimiz üzere Mi 8 de Quick Sarj 4 var...
Benim Mi 8 SE cihazım... şarjdan çıkartıp telefonun dolma süresine baktığımda tam 45 DK şarj olduğunu gösterdi telefon... Şarjım Bittiğinde Bununda test ini yaparım![]()
açık ekran süresini kaç saat alıyosun ?Evetq.c 3.0 varda bendede mi8 var benim denemelerim ve test edenlerin kayıtlarıda full şarj en iyi ihtimal 1 saat 30 dakika sürüyor,45 dakika mi8 için 18 watt adaptörle imkaansız.mi8 için q.c 3.0 kutudan çıkar,piyasada dünyada bile q.c 4.0 adaptör yaygın değil.
test etmedim, ama şarjından memnunum.açık ekran süresini kaç saat alıyosun ?
İnfrare ya da 3D yüz tanıma için kamera haricinde birkaç tane daha sensör olması gerekiyor. Bunun için de cihazın üst tarafında bir boşluk veya çentik olması kaçınılmaz. Bu yüzden Mi9'da sadece kameradan yüz tanıma özelliği var.Yüz tanıma ile ilgili bi bilgi yok. Çentikte olmadığı için sadece kameradan mi olacak yüz tanima. IR veya 3d yüz tanıma yok herhalde
MHL yok. USB'nin de 2.0 olması gerekiyor. 3.0 olsaydı mutlaka üzerinde durulurdu.Yok hocam mi8 nerde 45 dk şarj oluyor,yanlış biliyorsunuz öyle birşey yok.
Buarada mhl desteği ve usc type c 3.1 gibi birşeyler varmı yoksa mi8 le aynı usb 2.0 mı.