Evet hocam en günceli bu bunu kurup deneyin.Gönderdiğiniz linki şirketten açamadım ancak birçok versiyon var sanırım. Bu aşağıdaki versiyonları önermişler hiç bilemedim hangisi nedir nasıldırXtreme arnova filan dedikleri Gcam i uyarlayanlar mı değiştirenler mi acaba yada bunlar Gcam in resmi farklı sürümleri mi ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Urnyx's 2.4:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Urnyx05, 2019-09-07,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) meselaen güncel bu sanırım
Hayır direk kurup çalıştırabilirsiniz hocam o tip işlemlere gerek yok.Sizin gönderdiğiniz de buydu değil mi ? Urnyx's 2.4:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Urnyx05, 2019-09-07,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir). Kurulum için forumdaki konuları karıştırıyorum. Henüz mi unlock yapmadım. tabi onu yapabilmek içinde forum konularından faydalanıcamunlock yapmadan kurulamıyor bu tip şeyler değil mi ? Bir de diyelim begenmedim gcam i geri dönüşü olur illaki değil mi ? Kusura bakmayın acemi olunca soru çok oluyor
![]()
Hocam normal uygulama gibi yüklüyorsunuz beğenmezseniz siliyorsunuz merak etmeyin normal uygulama gibi.Hayır direk kurup çalıştırabilirsiniz hocam o tip işlemlere gerek yok.
Sabahtan beri foto çek uygulama yükle ayar yap forum oku oyun oyna derken telefon elimden düşmedi enteresan birşey var şarj bitmiyor bunun piline bişey mi yapmışlar? Yüzde 20 olsada şarja taksam diye YouTube açtım kendi kendine çalıyor kenarda