Çözüldü Xiaomi mi8 vs mi mix 2

Mi Mix 2 mi ? Mi 8 mi

• Mi Mix 2

Oy: 22 30,6%
  • Mi 8

Oy: 50 69,4%

• Kullanılan toplam oy
    72

mavera97

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tümay
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Mühendis
Konular
4
Sen hocam avucunu yalamaya başla en iyisi. 1lira bile altında olmaz fiyatı sen o rakamı2500 lere çek selametle
[doublepost=1528121227,1528121056][/doublepost]

Aramıza hoşgeldin hocam mıuı candır Mi canan gerisi teferruattır sen lg den kurtulda bir şekilde hangi Mi yi aldın önemli değil selametle
Hocam inşallah xiaomideyim bundan sonra bakalımm anketede bakıcam büyük ihtimal mi mix2 olacak mi 8se 2500 se mi8 3500 olur en az dediğinize göre gücüm yetmez

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Sen hocam avucunu yalamaya başla en iyisi. 1lira bile altında olmaz fiyatı sen o rakamı2500 lere çek selametle
[doublepost=1528121227,1528121056][/doublepost]

sıkıntı yok hocam bekleriz 6 ay 1 sene :D

mavera97

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tümay
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Mühendis
Konular
4
mi mix 2 alirsam cepporttan alacagim panelleri sharpmi jdi mi aradim bilgi verilmedi bana. Jelatin sokmeden sim takmadan bakarsiniz diyorlar

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
fark etmez ya ikisinide al kafaya takmaya gerek yok benimki jdi ama keske lg olsaydı diyenlerdenim ben mesela...

mavera97

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tümay
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Mühendis
Konular
4
fark etmez ya ikisinide al kafaya takmaya gerek yok benimki jdi ama keske lg olsaydı diyenlerdenim ben mesela...
Hocam sharpi oneriyorlar lgde ghost screenden cok cektim ben aman aman uzak dursun. Jdi de iyi diyorlardi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bi fıkra vardı derler derler diye gidiyordu :)

hocam bende lg mi5s var ekranında en ufak kusur yok halen. ha cıkarsada zaten garanti jdi takıyor.

gel gelelim lg ye ekranı biraz düşük ışıkta kullanırsan ve arka planda genellikle orta koyulukta bi renk tercih edip güneş altında oyun oynamazsan sıkıntı yaşamazsın kolay kolay panelin sıkıntısı ısınmaya baglı pixellerin yanması renk derinliğini kaybetmesi mix 2 de pek ısınan bi model degil o yüzden lg işime gelirdi şuanki jdı ın en parlak hali lg nin yarı parlaklıgına denk gelir zaten :)
oyüzden ha jdi ha sharp çokta fark etmicek hemen hemen denk ekranlar sanırım sharp biraz daha iyi

mavera97

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tümay
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Mühendis
Konular
4

hocam bende lg mi5s var ekranında en ufak kusur yok halen. ha cıkarsada zaten garanti jdi takıyor.

gel gelelim lg ye ekranı biraz düşük ışıkta kullanırsan ve arka planda genellikle orta koyulukta bi renk tercih edip güneş altında oyun oynamazsan sıkıntı yaşamazsın kolay kolay panelin sıkıntısı ısınmaya baglı pixellerin yanması renk derinliğini kaybetmesi mix 2 de pek ısınan bi model degil o yüzden lg işime gelirdi şuanki jdı ın en parlak hali lg nin yarı parlaklıgına denk gelir zaten :)
oyüzden ha jdi ha sharp çokta fark etmicek hemen hemen denk ekranlar sanırım sharp biraz daha iyi
Cok sagolun hocam bu biraz ufkumu acti

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
mix 2 de kulaklık giriş yok. usb dönüştürcü ile kullanabilirsin. ama yolda hem şarj edeyim powerbank la hemde müzik dinleyim olayı aynı anda nasıl olur onu bilemiyorum. bluetooth kulaklığın varsa sorun yok. kamera önemli değilse sorun yok. ama altta olması çok problem. çevir çevir dur. bir de whatsappta görüntül konuşma için çeviremezsin çünkü sen de ters dönüyorsun. seramik kasa çok parmak izi bırakıyor ve kırılma riski çok fazla. kalın ve enli bir telefon. mi8 daha kibar ve daha iyi duruyor. çok fiyat farkı yoksa mi8 al derim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Mi6 içinde benzer şeyleri diyorlardi, 6 ay sonra yine Ghost Screen oluşmaya başladı. Lg olmasında ne olursa olsun.

Bendeki Mi6 de Jdi panel, zaten ilk üretimler Jdi paneldi.

Üst Alt