yok hocam.zaten ben fikir vermek.istedim sana

nedenine gelince ekranlarnarasinda cok bariz ucurum oldugu icin lg panel keske olsa diye dedim ilk basta. mesela ben hanimdaki telefonun otomatik parlakligini kapattim direk her ortamda yari parlaklikta

aslinda demek istedigim lg panelin sorunu full prformans kullanmakla alakali ve aslina bakarsak sorunsuz bi panel. jjdi panel ayni parlakliga ulasabilse emin olun bu sorun jdi paneldede olurdu yazilimsal bi mudahele ile aslinda bu soruna cozum uretilir ama lg vizyonsuz bi firma oldugu icin sattigi panelleri yeterince trte etmiyor uretici firmalarda buna gore onlem almayinca ortaya boyle sorunlar cikiyor sorun panelden ziyade lg den kaynakli bi sorun. bu benim deneyimledigim bi durum hani 1.5 yil calisarak herkesin 1 ayda aldigi sorunu almiyorsam demekki sorun panelde degil kullanimla alakali. ( yine tekrar edeyim panelin sorunu tam performans kullanmayla.alakali )
yine daha once jdi panel ve lg paneli birebir kiyasladigim fotograflar vardi forumda arada gercekden cok buyuk fark var sadece beyazda degil acik tonlarin tamaminda cok buyuk ton farki mevcut burdan yola cikarak ekrani dikkatli kullanim ile sorunsuz hale getirip cok cok daha iyi renk dengesi ve parlaklik alabilecegim bi panel var ken sorunsuz diyen daha kotu bi paneli neden kullanmak isteyeyim

bu benim tamamen kisisel yorumum.
jdi paneller icin sorunsuz deniyor ancak bence jdi paneller tam tersine cok sorunlu
sorunlarina baslayayim.
1- paarlakliklari dusuk ve renkler bu yuzden biraz sonuk.
2- renk dengesi yetersiz ozellikle kirmizi ve acik yesil.tonlari cok asiri parlak siyahlari gun isiginda cok sonuk
3- beyaz dengesi ve acik tonlari kotu
sharpdada sarimtirak renk varken jdi da beyaz renkler pembemsi sharp in baska kusuru varmi kendim incelemedigim icin net bisey diyemicem aslina bakarsan diger iki panelde cok kusursuz sayilmazlar bu yuzden butun bu detaylari inceleyerek bence en sorunsuz panel lg panel alanben lg panelin detaylarina onem vermem rasgele kullanirim diyen insan kesinlikle lg panel kullanmasin kesinlikle %100 olarak panel yanacaktir