MIUI 10 stabil kullanıyorum şimdi betaya geçeceğim twrp den wipe yaparken hangilerini seçmeliyim
T THK Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım 2 Cihazım Mı 8 se Yaş 23 Konum Gaziantep Katılım 27 Temmuz 2018 Konular 7 Mesajlar 35 Tepkime puanı 4 Puanları 8 9 Nisan 2019 #1 MIUI 10 stabil kullanıyorum şimdi betaya geçeceğim twrp den wipe yaparken hangilerini seçmeliyim
pendroz Kardan Adam Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kaan Cihazım Redmi Note 4x Konum istanbul Katılım 4 Mart 2018 Konular 250 Mesajlar 2.380 Tepkime puanı 6.110 Puanları 338 9 Nisan 2019 #2 THK' Alıntı: MIUI 10 stabil kullanıyorum şimdi betaya geçeceğim twrp den wipe yaparken hangilerini seçmeliyim Genişletmek için tıkla ... İlgili konuda tüm cevaplar mevcut buradan bilgi alabilirsiniz. Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)
THK' Alıntı: MIUI 10 stabil kullanıyorum şimdi betaya geçeceğim twrp den wipe yaparken hangilerini seçmeliyim Genişletmek için tıkla ... İlgili konuda tüm cevaplar mevcut buradan bilgi alabilirsiniz. Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)