Analadim büyük ihtimal benzerdir eğer dediğim satır yok ise ekleyin var ise pc üzerinden adımları yapınRedmi note3 pro SD650 kod adı kenzo veya kate
Hocam eklediğim satırı sildim. İnternet kasmaya başladı,belki de tesadüf ama bi yandan da evdeki herkes tel başındaydı belki bu yüzden kastı internet bilmiyorum.arama kısmı göremedim,pekçok menüye baktım lan kısmı vardı ama wlan yoktu.11 lw başlayan ve 20 seçmemiz gereken yeri de bulamadım maalesef.sanırım şanssızımMobil ile de olur tabiki ben daha rahat olması için pc dedim. Araçlar kısmının görüntüsünü atabilir misin Wlan sekmesini bulman yeterli arama kısmı varsa daha basit olur
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasmaması gerekir her yazıp silmede yeniden başlatın. Modemin huawei olduğu için söylediğim kısım illaki vardır çünkü her arayüze bu ayarı koymak zorundalar pc den daha dikkatli bakıp umarım bulursunuzHocam
Hocam eklediğim satırı sildim. İnternet kasmaya başladı,belki de tesadüf ama bi yandan da evdeki herkes tel başındaydı belki bu yüzden kastı internet bilmiyorum.arama kısmı göremedim,pekçok menüye baktım lan kısmı vardı ama wlan yoktu.11 lw başlayan ve 20 seçmemiz gereken yeri de bulamadım maalesef.sanırım şanssızım
Sağol hocam bakarım daha sonra.bu olayı yapınca daha uzaktan da bağlanabileceğiz sanırım? Amaç bu yani?peki wifi daha güçlü daha akıcı daha hızlı olacak mı merak ettiğim buKasmaması gerekir her yazıp silmede yeniden başlatın. Modemin huawei olduğu için söylediğim kısım illaki vardır çünkü her arayüze bu ayarı koymak zorundalar pc den daha dikkatli bakıp umarım bulursunuz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim. Evet daha uzaktan bağlanıyor 5ghz normal şartlarda daha hızlı olsa da hangimizin evinde 150 mbit üzeri İnternet var ki . 5ghz frekans aralığı daha kısadır duvarları aşmakta zorlanır 2.4 ghz daha uzak mesafelere sinyal yolluyor ve bu şekilde 1 2 diş kazancımız olduğundan hızda makul seviyede artacaktır. Xiaomi harici Samsung cihazlarında denendi hele ki note 4 ve altı wifi çekim konusunda berbat iken işe yaradıSağol hocam bakarım daha sonra.bu olayı yapınca daha uzaktan da bağlanabileceğiz sanırım? Amaç bu yani?peki wifi daha güçlü daha akıcı daha hızlı olacak mı merak ettiğim bu
Telefonun root lu mu? Olmaması imkansız. Es dosya yöneticisi indir menu den root browser aktif et buradan bak birdeSystem/ etc/wifi diye bölüm u bulamadım wifi diye bölüm yok