İnceleme Xiaomi Mi6 Temel Özellikler ve Resimler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tereddüte düştüm, satan bir arkadaş biri 4g diğeri 2g dedi.

Çift taktığınızda internet için bir tanesini seçiyorsunuz. Seçtiğiniz hat 4G üzerinden bağlanıyor diğeri 3G. Ayarlardan diğer hattı varsayılan internet sağlayıcı olarak ayarladığınızda ise ikinci hattınız 4G oluyor ve birinci hat 3G ağlarına bağlanıyor. Zannediyorum arkadaşınız bunu kast etmiş. Özetle her ki hatta da 4G destekleniyor fakat sadece internet için kullandığınız hat hangisi ise o hat 4G'ye bağlanıyor.

yavuzkenan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi Band 2
Konular
0
Çift taktığınızda internet için bir tanesini seçiyorsunuz. Seçtiğiniz hat 4G üzerinden bağlanıyor diğeri 3G. Ayarlardan diğer hattı varsayılan internet sağlayıcı olarak ayarladığınızda ise ikinci hattınız 4G oluyor ve birinci hat 3G ağlarına bağlanıyor. Zannediyorum arkadaşınız bunu kast etmiş. Özetle her ki hatta da 4G destekleniyor fakat sadece internet için kullandığınız hat hangisi ise o hat 4G'ye bağlanıyor.

Deteylı bilgi için teşekkürler.

nekoemirhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Zenfone GO
Konular
5
Hocam mi6 stokları ne oldu heryerde bitti ya bi ara 2200 e kadar gerilemişti şimdi yine pahalandı bende agustosun ortasına doğru ucuzlarda alırım diyodum çok üzüldüm cepportda da uzun zamandır yok ne zaman yenilenecek acaba? Ve sizce ağustosun sonuna doğru 128gb olan 1900-2000tl olabilir mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam mi6 stokları ne oldu heryerde bitti ya bi ara 2200 e kadar gerilemişti şimdi yine pahalandı bende agustosun ortasına doğru ucuzlarda alırım diyodum çok üzüldüm cepportda da uzun zamandır yok ne zaman yenilenecek acaba? Ve sizce ağustosun sonuna doğru 128gb olan 1900-2000tl olabilir mi?

Hocam 10-15 gün içerisinde gelmesini bekliyoruz. Fiyatlar konusunda ise bir şey söylemek zor ama yeni yapılan TRT zamlarından da sonra bence pek düşüş beklememek lazım.

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
Selam, arkadaşlar bu yeşillik bazen mor bazen mavi olur. Bu renk neye göre değişiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Cihazda çift tıklama ile ekran uyandırma&kilitleme varmı?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Cihazda çift tıklama ile ekran uyandırma&kilitleme varmı?

Ekran uyandırma var ancak kilitleme yok. Onu da ekranı kilitle uygulaması ile yapabilirsiniz.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Ekran uyandırma var ancak kilitleme yok. Onu da ekranı kilitle uygulaması ile yapabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler.
Uyandırma önemli zaten, kilitlemek için ana ekrana widget konabiliyor dediğiniz gibi.
Mi 6`ya yardımcı işlemci koymaları, çift tıkla uyandırma ve ekranı açmak zorunda olmadan parmak izini okutabilme açısından çok iyi olmuş. Bu güzel özelliklerle birlikte, aynı anda nfc ve kızılötesinin birarada olamasıyla mi6 iyice fark yaratıyor. Tek eksiği Fm radyo çipi olmuş. Onun dışında canavar gibi.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Cevap için teşekkürler.
Uyandırma önemli zaten, kilitlemek için ana ekrana widget konabiliyor dediğiniz gibi.
Mi 6`ya yardımcı işlemci koymaları, çift tıkla uyandırma ve ekranı açmak zorunda olmadan parmak izini okutabilme açısından çok iyi olmuş. Bu güzel özelliklerle birlikte, aynı anda nfc ve kızılötesinin birarada olamasıyla mi6 iyice fark yaratıyor. Tek eksiği Fm radyo çipi olmuş. Onun dışında canavar gibi.

Evet hocam çok haklısınız. Özellikle yan taraftaki fiziksel tuşlara dokunmadan, Parmak izi okuyucu ile ekranı açıp, Kilitle Widget'ı ile ekranı kapatıyorum günlük kullanımda. Tuş ömrünü de uzatacak bir durum. Kızılötesi başta fark oluşturacak neden zaten dediğiniz gibi.

Üst Alt