- Adım
- özgür
- Cihazım
- Mi 13
- Konular
- 8
Güzel kardeşim biraz boş konuşmussun ama cevap vereyim. Kamera çözünürlüğünden kastın ne bilmiyorum ama youtube da i7 ve mate9 la olan karsılastırmaları izle. Bu iki telefon ve 6 suan piyasada kamerada daha iyisi yok. Xiaominin olayı çift sim kart. Adamlar herkese uygun model cıkarıyor. 64/128. Tasarımın ne oldugunu bilmiyorsun. Mi5 gibi hafif ve sağlam olmayan bi cihaz degil mi6. Paslanmaz çelik kullanılmış ve agırlıgı büyük ölçüde arttıtmıs ve daha bi çok şey. Tasarım görüntü değil telefonun neyden yapıldıgı, boyutu, agırlıgı vb dir. Ve tasarım olarak üstüne çok şey katmıs mi6 da. Estetik olarakta mükemmel keske arkask mi5 teki gibi desenli olsa birde.. Büyük ekran sevenler için mix2 ve max2 var. Bana göre 5.15 inç çok iyi büyük ekran sevmiyorum mesela. Mi5 ile aynı ekran ölçüleri Demek istediğim senin beklentilerini karsılamıyor olabilir ama yanlıs bilgilerle konusmamalısın bu yüzden araştır güzel kardeşim. Senin içinse mix2 ve max2 yapıyor xiaomi hadi eyvallah, umarım bilinçlendirmişimdir.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel dostum beni bilinçlendirdiğin için teşekkürlerimi sarkıtırım, boş konuşmaktan öte dikkat edersen başlangıç olarak ( Bence ) ile başladım, yani fikrimi belirttim benimki sadece biraz eleştiri sitem ekseni yoksa Xiaomi kötü bir marka ve Mi6 çok kötü bir model olmuş demedim, sadece Mimix modelinden sonra beklentim bu değildi, tasarım kelimesine takılma merak etme az çok dolaylı olarak anlarım bu işlerden mesleğim mobilya tasarımı
Ayrıca ekran boyut tercihine katılıyorum Bence telefon için 5 inç ideal, eğer Mix2 modeli 5 inç olursa şahane olurdu demek isterdim ama sızıntılara göre ekran boyutunu değiştirmeyecekler,
Ama genel olarak tüm görsel elektronik cihazlarda çerçevesiz tasarım-dizaynlar yaygınlaşıyor, telefonlarda bunu ilk yapan Sharp'tır bilirsin
Tamamen çerçevesiz bir ekran telefona kavuşana kadar Mi5'e devam