- Adım
- Özbek ÖZCAN
- Cihazım
- LG G2 16GB
- Konular
- 0
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hocam... Artık bu şekilde hiç bir firma satmayacaktır, zaten satan olursa da linç edilir herhalde maalesef BTK'ya güven olmuyor. Satılan telefonların tamamının IMEI'si sisteme işlendikten sonra satışa çıkıyor. Bu arada imei'si kayıt olmayan hiç kimse kalmadı diye biliyorum... Cepport'tan satılan cihazların tamamını kontrol ettik ve hiç birinde sorun yok. Eğer sizin tanıdığınız,bildiğiniz kayıtsız imei var ise bana ulaşmasını iletebilirseniz çok sevinirim.
Gelir mi sorusuna ise cevap evet kesin olarak gelir. Ancak ne zaman kesin bir şey söylemek zor. Xiaomi'ye bağlı. Daha önceki Mi serilerinde yaptığı gibi çok az stokla piyasaya çıkarsa fiyatlar yükselir ve bu durumda açıkçası ben satmayı istemem. Gerçek fiyatı 1300-1400 lira olan bir cihaza 2500 lira yazamam, elim varmaz. Bunun yerine fiyatının düşmesini beklemek daha uygun olur. Ancak bol stokla çıkar ve uygun bir fiyata mal edilebilirse hemen de getirilebilir
Merhaba, ben daha önce bu markadan hiç telefon almadim. Ve almayı dusunuyorum. Türkiye'ye gelecek mı ? Gelirse nereden gelmezse nereden alabilirim bu mı 6'yı ? Hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum. Belki de yanlış yerde soruyorum,kusuruma bakmayın. Beni biraz bilgilendirirmisiniz ?