Yardım Xiaomi mi6 mı mi mix mi?

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Dostlar merhaba mi6 almayı düşünüyorum ama mi mix e de içim gidiyor? Ikiside 6gb ram ama işlemciler birisi 835 birisi 821.mi6 daha mantıklı duruyor ama sizce yorumlarınızı rica edebilirmiyim?

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Dostlar merhaba mi6 almayı düşünüyorum ama mi mix e de içim gidiyor? Ikiside 6gb ram ama işlemciler birisi 835 birisi 821.mi6 daha mantıklı duruyor ama sizce yorumlarınızı rica edebilirmiyim?

2 si çok farklı bir telefon. Hem fiyat farkı var hem ekran, hız olarak mi mix de gayet tatmin eder sizi eğer büyük ekran seviyorsanız mi mix derim ama çok kırılgan bir telefon olduğu söyleniyor. Bu yüzden düşürmemeye dikkat etmek lazım.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Mi mix önermem çerçevesiz ekran fln diyorlar ama kamera altta ve bence sırıtıyor veeee her foto çekinmede telefonu çevirme

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Mi mix önermem çerçevesiz ekran fln diyorlar ama kamera altta ve bence sırıtıyor veeee her foto çekinmede telefonu çevirme

Siyah modelde kamera ve sensörler sırıtacak kadar belli olmuyor bence hocam . :)
Çerçevesiz oluşu estetik olarak çok iyi ancak dayanıksız deniliyor.
Uzunca bir süre kullandım mix. Ön kamerayı çevirip çevirmemek pek bişey fark ettirmiyor.
Ama şık bir cihaz.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
bende bi mix kullanıcısı olarak kameranın altta olma problemini yaşamadım çerçevesiz olmasından dolayı telefonu kullanmak gerçekten çok zevkli tek kotu yanı kamera kalitesi. Birde ben telefonu 4 5 kez düşürdüm ama hiç bir şey olmadı, düşünüldüğü kadar dayanıksız bir telefon değil bence

Oyla:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
bende bi mix kullanıcısı olarak kameranın altta olma problemini yaşamadım çerçevesiz olmasından dolayı telefonu kullanmak gerçekten çok zevkli tek kotu yanı kamera kalitesi. Birde ben telefonu 4 5 kez düşürdüm ama hiç bir şey olmadı, düşünüldüğü kadar dayanıksız bir telefon değil bence

Düşürdüm derken kılıflı ile kılıfsız mı ?
ekran camı varmıydı
nereye düşürdünüz halı,parke, fayans ,

çok sordum ya kusura bakmayın :)

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Düşürdüm derken kılıflı ile kılıfsız mı ?
ekran camı varmıydı
nereye düşürdünüz halı,parke, fayans ,

çok sordum ya kusura bakmayın :)
yok önemli değil öncelikle telefonun arkası seramik olduğu için hafif eğimli bir yerde kaymayacağını düşünsenizde direk kayıp düşebiliyor. 2 kere kanepe den parkeye 2 kere sporda fayans bi zemine düşürdüm çok garip ki çizilme veya ezilme olmadı. Büyük ihtimallede olmuyor da ya kırılıyor yada bişey olmuyor. koruyucu kullanmıyorum bu arada ekranda da nano jelatin var

Oyla:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
yok önemli değil öncelikle telefonun arkası seramik olduğu için hafif eğimli bir yerde kaymayacağını düşünsenizde direk kayıp düşebiliyor. 2 kere kanepe den parkeye 2 kere sporda fayans bi zemine düşürdüm çok garip ki çizilme veya ezilme olmadı. Büyük ihtimallede olmuyor da ya kırılıyor yada bişey olmuyor. koruyucu kullanmıyorum bu arada ekranda da nano jelatin var

teşekkür ederim :)

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle herkese yanıtları için teşekkür ederim. Ben mi5 kullanıyorum mi6 siyah harika ama cok buyuk fark yok mi5 tasarımıyla aralarında. Mi mix inanılmaz bir ekrani var s8 alamıyoruz bari boyle bir cihaz alayım diyorum ama o ekran inanılmaz hasass görünüyor cepte esnemede kırılırmı vs korkutuyor beni busefer ekrana birşey olsa nereye yaptircaz birsuru para. Ekran hicbiryerde garantiye girmiyor ama en azından mi 6 dayanıklı videosunu izledim baya sağlam

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Az önce Tech's World youtube sayfasına yazdım sağolsun hemen yanıtladı. Tasarım mi mix özellik mi 6 dedi bidaha sordum siz olsaniz hangisini alırdınız bence mi6 dedi mi mix hassas cihaz dedi

Oyla:
Üst Alt