Yardım Xiaomi MI6 Ghost Screen

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,

Gece telefona AnTuTu testi yapıyordum. Uykumda vardı. Testi yaparken uyuya kalmışım. Ekran sabaha kadar açık kaldı. Şimdi ekranda daha çok gri bölgelerde AnTuTu'dan aldığım puan ve bazı bölümleri gözüküyor. Ekran LG panel. Cihaz 3 aylık ne yapmamı önerirsiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
bencearkadas dikkatsizliginin bedelini ödüyor :) antutuda bu hale gelmeden önce cihazın ekranını fazlaca yormu olmalısın güneş ışıgına fazlaca maruz kalyıdsa ve özellkle o sırada asırı internet kullanımı ve güneş altında oyun oynama gibi ondan olabilir eşimin mi5s normal kullanımla 1yılı devirdi halen en ufak emare yok. bu gost olayı kötü bişey ama dikkatli kullanmak lazım. gönder garantiye direk

Kalıcı değil bu kayboluyor sonra. 10 dakika boyunca aynı görüntü kalırsa hafif belli oluyor. Sonra kayboluyor zaten. Normal kullanımda olmuyor. Benim tablette de denedim demin 10 dakika açık bıraktım antutu puan sayfasını onda da ghost screen oldu. Oda LG panel heralde :/

Belki eşinizin telefonunda da vardır çünkü olması için en az 10 dakika aynı görüntünün kalması gerekiyor. Özellikle düşük parlaklıkta bekletince daha çok belli oluyor. Yüksek parlaklıkta bekletince olmuyor. İlginç bir durum.

Son düzenleme:
Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Kalıcı değil bu kayboluyor sonra. 10 dakika boyunca aynı görüntü kalırsa hafif belli oluyor. Sonra kayboluyor zaten. Normal kullanımda olmuyor. Benim tablette de denedim demin 10 dakika açık bıraktım antutu puan sayfasını onda da ghost screen oldu. Oda LG panel heralde :/

Belki eşinizin telefonunda da vardır çünkü olması için en az 10 dakika aynı görüntünün kalması gerekiyor. Özellikle düşük parlaklıkta bekletince daha çok belli oluyor. Yüksek parlaklıkta bekletince olmuyor. İlginç bir durum.

yok ben kendim ço kdenedim hiç bi sıkıntı yok . gostun derdi kullanım deneyimleriyle sabit

1- güneş ışıgı altında internet kullanımı
2- güneş ışıgı altında oyun oynama
3- çok bişey yapmasan bile güneş ışıgı altında full parlaklıkla kulanmak
4- telefonu aşırı ısınıcak şekilde kullanmak

bunlardan kaçınırsan cok sorun olmuyor

Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
yok ben kendim çokdenedim hiç bi sıkıntı yok . gostun derdi kullanım deneyimleriyle sabit

1- güneş ışıgı altında internet kullanımı
2- güneş ışıgı altında oyun oynama
3- çok bişey yapmasan bile güneş ışıgı altında full parlaklıkla kulanmak
4- telefonu aşırı ısınıcak şekilde kullanmak

bunlardan kaçınırsan cok sorun olmuyor

Düşük parlaklıkta oluyor bende. Full parlaklıkta olmuyor ghost screen.

Bu resmi açıp parlaklığı en düşük seviyenin bir tık üstüne alıp ekranı en az 10-15 dakika açık bekletiyorum.

En az 10-15 dakika beklettikten sonra parlaklığı fulleyip bu resme geçiyorum ve dikkatlice bakıldığında ne yazık ki ghost screen belli oluyor. Sonra zamanla azalıp kayboluyor. İsterseniz sizde deneyin.

Aynısını etab5 tablette de denedim. Onda da oldu ghost screen.

Son düzenleme:
Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam daha öncede dedim bu olay bikere olduysa zaten sonrasında düşük parlaklıkta kullanman bi fayda saglamaz bu işe en basından dikkat etmeniz gerekiyor bu saydıklarıma
ha daha sonra düşük parlaklıkta kullanmanın şöyle bi fydası olur daha kötüye gitmez. ama garantiden değiştirin ekranı bence.

Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
hocam daha öncede dedim bu olay bikere olduysa zaten sonrasında düşük parlaklıkta kullanman bi fayda saglamaz bu işe en basından dikkat etmeniz gerekiyor bu saydıklarıma
ha daha sonra düşük parlaklıkta kullanmanın şöyle bi fydası olur daha kötüye gitmez. ama garantiden değiştirin ekranı bence.

Hep bozmasınlar sonra garantide. Bir arkadaş vardı garantiye göndermiş ekran değişimi için geldiğinde parmak izi okuyucusu çalışmıyormuş. Normal kullanımda olmuyor ghost screen.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
birdaha gönderirsin bozmak gibi bi şansları yok ;)

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6

Hocam zaten ghost screen'in olayı bu. 10-15 dakika aynı ekranda kaldığında görüntü ekranda kalıosa ghost screen vakasıdır. Bu tabi başlangıç, ilerleyen zamanlarda kalıcı da olmaya başlayacak. Virüs gibi bişey bu anlayacağın :/

Örnek vermek gerekirse bildirim çubuğu (operatör adını, çekimini, saati ve diğer simgeleri gösteren kısım) sürekli aynı kaldığı için ekranı yan çevirdiğinde oradaki simgelerin falan iz bıraktığını göreceksin.

Son düzenleme:
Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Garanti Evo bu sorun için gönderen oldumu acaba? Alalı 3 ay oldu jdi panel mi 6 ile değişim olur mu? Hepsiburada dan almıştım. Baya rahatsız etmeye başladı. Gittikçe artıyor. Evoya da güvenemiyorum. Mecbur olmadıkça cihazi açmalarını istemiyorum :/ Önerisi olan var mı?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Garanti Evo bu sorun için gönderen oldumu acaba? Alalı 3 ay oldu jdi panel mi 6 ile değişim olur mu? Hepsiburada dan almıştım. Baya rahatsız etmeye başladı. Gittikçe artıyor. Evoya da güvenemiyorum. Mecbur olmadıkça cihazi açmalarını istemiyorum :/ Önerisi olan var mı?

Evo ya sakın yollama üstüne basa basa söylüyorum sakın. Telefonu al camdan fırlat daha hayırlı olur oraya yollamakla aynı şey. Adamlar rezil ben böyle bisey görmedim Bilmeden evo garanti aldım lanet olsun..telefonu ekran için yollarsın sana direk kullanıcı hatası düşürmüş baskı görmüş cart curt derler fiyat çıkarırlar 300 400 lira.. Böyle de kansızlar işte
[doublepost=1522021490,1522021381][/doublepost]
Evo ya sakın yollama üstüne basa basa söylüyorum sakın. Telefonu al camdan fırlat daha hayırlı olur oraya yollamakla aynı şey. Adamlar rezil ben böyle bisey görmedim Bilmeden evo garanti aldım lanet olsun..telefonu ekran için yollarsın sana direk kullanıcı hatası düşürmüş baskı görmüş cart curt derler fiyat çıkarırlar 300 400 lira.. Böyle de kansızlar işte

Sağlam yollanan telefonlarıda da çizip ezip çalışanı bozup geri yollarlar. Böyle de delikanlı bir firma kendileri :^)

Oyla:

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
[doublepost=1522021490,1522021381][/doublepost]

Sağlam yollanan telefonlarıda da çizip ezip çalışanı bozup geri yollarlar. Böyle de delikanlı bir firma kendileri :^)

Telefon henüz 6 ayı doldurmadı. Fabrika çıkışlı arıza var. LG'nin klasik kronik sorunu. Değişim ve iade hakkına sahibim galiba. 6 ay dolmadan fabrika kaynaklı arıza verirse değişim ve iade hakkı var diye biliyorum. Evo ve Hepsiburada ile görüşecem.

Oyla:
Üst Alt