- Adım
- Hakan
- Cihazım
- İphone X- Mi 6
- Meslek
- Muimi
- Konular
- 18
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuzDenemiştim onu fakat direkt kamerayı açıyor, dosyaları değil.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuzDenemiştim onu fakat direkt kamerayı açıyor, dosyaları değil.
Sistemdeki tarayıcıyıHangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz
Onda bende sorun yaşadım edge veya kivi browser ile deneyin hocam sorun çözülecektir.Sistemdeki tarayıcıyı
Teşekkür ederimOnda bende sorun yaşadım edge veya kivi browser ile deneyin hocam sorun çözülecektir.
Rica ederimTeşekkür ederim
Hocam teşekkürler ama şöyle bir hata alıyorum yüklenmiyorTeşekkür ederim bilgilendirme için peki buraya yüklemenin bir yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun.
Teşekkür ederim bilgilendirme için peki buraya yüklemenin bir yolu var mı?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun.
Hocam teşekkürler ama şöyle bir hata alıyorum yüklenmiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp'den flaşlamayı dener misiniz?Hocam teşekkürler ama şöyle bir hata alıyorum yüklenmiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi hocam. Şuan kötü ise durmayın. Denemeden anlayamazsınız.9.8.9 sürümünde yatmadan önce %25 şarj ve aşırı güç tasarrufu ile bırakıp yatmama rağmen sabah pili bitik şekilde elime alıyorum baştan şarj ediyorum. Yeni sürümde batarya performansı nasıl ?