- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Evet hocam aynı.Hocam magiskten bunu buldum aynı ise gerek yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam aynı.Hocam magiskten bunu buldum aynı ise gerek yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran sürelerindeki bu farklar neden kaynaklanıyor hangisi doğruResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir tanesi son şarzdan itibaren olan ekran süresini diğeride 24 saatlik dilimdeki ekran süresini veriyor. Gece 24 te sıfırlanıyor.Ekran sürelerindeki bu farklar neden kaynaklanıyor hangisi doğruResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi. Ultra pil tasarrufu ile süreyi uzatabilirsiniz.9.8.15 Batarya perfomansı nasıl?
9.8.8 den geçmek için değer mi?İyi. Ultra pil tasarrufu ile süreyi uzatabilirsiniz.
Beta kullanıcısı güncelleme geldi mi hemen gecmeli deniyip görmeli.9.8.8 den geçmek için değer mi?
Bende yüklü ve sıkıntı yaşamadım.https://forum.miuiturkiye.net/konu/01-07-19-oreo-pie-mi-6-kamera-icin-all-in-one-miui-10-ai-sahne-modlari-camera2api-60fps.34172/unrunread
Magisk den bu modülü yukleyince ultra pil tasarrufu çalışmıyor bilginiz olsun ustalar.
Arkadaşlar merhaba,
Bluetooth ile arabaya bağlandığımda veya harici hoparlöre ses alamıyorum. Sbc codec'inden olduğunu düşünüyorum. Gelişmiş seçeneğinden değiştirmeme rağmen yine sbc etkin oluyor. Nasıl düzelteceğim hakkında fikri olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Magisk'e bu modülleri de ekledim ama yine sonuç aynı..