- Adım
- Hakan
- Cihazım
- İphone X- Mi 6
- Meslek
- Muimi
- Konular
- 18
Olmaz hocam siz yinede yedek almadan işlem yapmayın.Bu bootlop mudur nedir o olur mu?
Olmaz hocam siz yinede yedek almadan işlem yapmayın.Bu bootlop mudur nedir o olur mu?
Mümkündür hocam direk olarak romu yükleyebilirsiniz. Bu sürümde Whatsapp bildirim sorununu bu şekilde çözdüm.Arkadaşlar Mi 6 cihazıma bende ilk kez kurdum eu rom fakat ezan vakti vs. Gibi Programlarda bildirim alma sorunu yaşıyorum aslında bildirim geliyor ama ses çıkmıyor sorun romdan mı kaynaklıdır acaba tekrar kurulum yaparsak düzelir mi? Veri kayıpsız kurulum yapmak mümkün müdür?
Sağolun hocam düzeldi.Asistanın çalışabilmesi icin ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yönete girip sağ üstteki 3noktaya basıp varsıyalana girin oradan ses asistanı ve yardımcı menülerinden Google secin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederimSağolun hocam düzeldi.
Sağolun hocam direk twrp üzerinden hiçbir temizleme işlemi yapmadan kuruyorum o zaman.Mümkündür hocam direk olarak romu yükleyebilirsiniz. Bu sürümde Whatsapp bildirim sorununu bu şekilde çözdüm.
Rica ederim hocam genel bi hata değil ise düzelecektir mutlaka.Sağolun hocam direk twrp üzerinden hiçbir temizleme işlemi yapmadan kuruyorum o zaman.
Merhaba,
Şuan Pixel experince rom dayım EU betaya geçerken özel olarak dikkat etmem gereken birşey varmıdır ?
Bildirim ayarlarından uygulamanın seslerini açtınız mı ki?Arkadaşlar Mi 6 cihazıma bende ilk kez kurdum eu rom fakat ezan vakti vs. Gibi Programlarda bildirim alma sorunu yaşıyorum aslında bildirim geliyor ama ses çıkmıyor sorun romdan mı kaynaklıdır acaba tekrar kurulum yaparsak düzelir mi? Veri kayıpsız kurulum yapmak mümkün müdür?