Siz hele bir ilerleme gösterin, gerisi kolay
Şuan memnunum
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Şuan memnunum2.emir birincinin içinde zaten. Yani ilk emrin dışına çıkmamak...![]()
Hocam inanın ilk defa Bir rom da bu süreleri alıyorum bazen 10 saat ekran alıyorumKonuyu takip etmiyorsunuz herhalde. Herkes memnun. Hatta sekiz saat ekran süresi aldığını söyleyen bile var. Daha neyi merak ediyorsunuz?
Sorunuzu tam olarak anlamadım, bu EU Beta Rom, her hafta güncelleme alıyorBu sürüm eu romdan normalde bağımsız bir versiyon mu ?
Ben normalde 10 saat alıyorum 15e çıkar mıHocam inanın ilk defa Bir rom da bu süreleri alıyorum bazen 10 saat ekran alıyorum
Yazı fontunuza bayıldım, adını bağışlarmısınız fontunuzunHocam inanın ilk defa Bir rom da bu süreleri alıyorum bazen 10 saat ekran alıyorum
Hocam sizin cihaz anormal ise neden olmasın sizin dediğiniz şey tabiata aykırı bir şey olurBen normalde 10 saat alıyorum 15e çıkar mı![]()
Yanlış anlaşılma olmuş hocam kusra bakmayın patchlenmiş eu rom zannettim 9.6.5e özgü konu açılıncaSorunuzu tam olarak anlamadım, bu EU Beta Rom, her hafta güncelleme alıyor
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk