Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Halen de alıyorum, bu zaten bendeki batarya performansınin iyi olup olmadığına dair bir gösterge yalnızca

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Tablet gibi telefon taşımanın yararları hocam 5500 mah batarya var bi zahmet

Truva001

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Çiftçi
Konular
3
Mi 6 eu stabilden betaya ota üzerinden zip dosyayı göstererek geçebilirmiyim twrp magisk robot gider mi?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Mi 6 eu stabilden betaya ota üzerinden zip dosyayı göstererek geçebilirmiyim twrp magisk robot gider mi?
İki yöntemle geçebilirsiniz ..
Birincisi, 4 wipe yaparak temiz kurulum. Sağlıklı olan budur. ( Yedekleme yapmanız gerekir)
İkincisi, 2 wipe yapmak. Romu ve magisk i flashladıktan sonra dalvik cache yapar reboot edersiniz . Fakat uygulamalarda hata verme ihtimali vardır.

Reastions

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ragıb
Cihazım
Mi6 6/64 gb
Meslek
İnşaat Teknikeri
Konular
2
Biraz karışık gibi rom atarım eyvallahta magisk falan bunların olayı ne. Şimdi bende son gelen update kurulu şikayetçi olduğum şeyler;Pubg de ses az geliyo sesli iletişim açarsam bi nebze artıyor. Son update den sonra ufak tefek kasmalar meydana geldi oyunlarda mi6 6/64 gb cihazım antutu skorum 189000 küsür. Bana bu işlemleri nasıl yapacağım konusunda sırasıyla ve usulüne uygun anlatabilecek varmı?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar bunda gökyüzü düzenleme var mı?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Biraz karışık gibi rom atarım eyvallahta magisk falan bunların olayı ne. Şimdi bende son gelen update kurulu şikayetçi olduğum şeyler;Pubg de ses az geliyo sesli iletişim açarsam bi nebze artıyor. Son update den sonra ufak tefek kasmalar meydana geldi oyunlarda mi6 6/64 gb cihazım antutu skorum 189000 küsür. Bana bu işlemleri nasıl yapacağım konusunda sırasıyla ve usulüne uygun anlatabilecek varmı?
Bu işlemlerden önce mutlaka yedek alın öncelikle bootlader kilidinizi açmanız ve ardından twrp yüklemeniz gerek forumda bir çok konu var. Twrp yüklenmişken eu roma geçmemek olmaz bu nedenle rom nasıl kurulur onuda anlatayım twrp yüklendikten sonra wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler silinir yedek alın. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu(konudan linkleri bulabilirsiniz) telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz. Romumuz yüklendi. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebilir ses az demişsiniz dolby yüklemek ciddi ses artışı yapar. Dolby yüklemek için magisk denilen root dosyası ile cihazı rootlamak gerekir. Romu yükledikten sonra yazarsanız nasıl root yapıp dolby yükleyeceğinizide anlatırım. Bir uyarıda da bulunayım telefonununuz garantili ise delta hariç diğer garantiler yanar iyi forumlar.

legolas014

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
legolas014
Cihazım
mi 6
Konular
0
İyi gunler, kilit ekranindayken sol taraftaki kisayollara giremiyorum. Sizde de böyle sıkıti var mı, yoksa tekrardan temiz bir kurulum mu yapmalıyım?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
İyi gunler, kilit ekranindayken sol taraftaki kisayollara giremiyorum. Sizde de böyle sıkıti var mı, yoksa tekrardan temiz bir kurulum mu yapmalıyım?

İstem dışı açılmaması için sadece alt kısımdan açılıyor hocam. Alt köşedeki simge üzerinden kaydırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt