Tatildeler hocamNiye? Miroom haftalık güncelleme almıyor mu?![]()
E... Tatil bitince ne olacak? Sizin bu eu beta hovardalığınız hiç hoş değil hocam. Kaldı ki bu haftaki 9.7.25 her haliyle kusursuz ve hatalardan arınmış bir güncelleme. Batarya performansı Skorpi hocamın dediği gibi muhteşem. İlk gün olmasına rağmen ekran sürem ilk kez 8 saati görecek gibi.Tatildeler hocam![]()
Canım çekti şimdiE... Tatil bitince ne olacak? Sizin bu eu beta hovardalığınız hiç hoş değil hocam. Kaldı ki bu haftaki 9.7.25 her haliyle kusursuz ve hatalardan arınmış bir güncelleme. Batarya performansı Skorpi hocamın dediği gibi muhteşem. İlk gün olmasına rağmen ekran sürem ilk kez 8 saati görecek gibi.
Batarya performansını merak edenlere duyurulur. En başta da size...![]()
yazı tipi çok iyi ismi nedir?Telefon ahizeden dolayı garantide geldiğinde kurmak gerekDayanamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocamyazı tipi çok iyi ismi nedir?Telefon ahizeden dolayı garantide geldiğinde kurmak gerek![]()
Halen de alıyorum, bu zaten bendeki batarya performansınin iyi olup olmadığına dair bir gösterge yalnızcaHocam bir ara %10 şarj ile 2 saat ekran süresi alıyordunuz ağzım açık kalmıştı mi 6 nın max 3 ün yakınından geçmesi mümkün değil![]()
Ord den kurtulduğunuza, sizi 2 ay boyunca aynı kararlı veya Beta romda gördükten sonra inanabiliriz ancak... ki bu hastalıktan kurtuluş öyle kolay değilBen galiba O.R.D'den kurtuldum![]()