Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomXiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6
Güncelleme kısmından denetle derseniz 9.7.18 otadan otomatik olarak inmeye başlar ve indikten sonra twrp üzerinden yükler.
Fakat bizim tavsiyemiz PC üzerinden indirmek ve cihaza atıp öyle yüklemek. Bu şekilde hata vermemiş olur. Yani daha sağlıklı bir yöntem.
Konunun zaten bir sahibi var ve güncellemeyi ve linkleri, sizin kadar hızlı olmasa da , konu altında paylaşıyor...üstelik de güncel linkleri vererek...sizin gibi acele ederek 9.6.18 yazmıyor...yinede teşekkürler
Günaydın hocam
Birincisi acele ile yazdığım bişey değil. İkincisi romu indirmek icin konuya baktım olmadığını görünce sitesinden indirdim. Linki paylaşmama gelince indirdiğim romu konusunun altına linki olmadığı için koydum ve hemen arkasından romu kurup herkesin şikayetci olduğu kücük ekran sonunu hakkında geri bildirim yaptım. Burda konu sahibine saygısızlık varsa bileyim. Ayrıca konu sahibide eğer bi saygısızlık var ise dile getirebilir...
Günaydın hocam
Birincisi acele ile yazdığım bişey değil. İkincisi romu indirmek icin konuya baktım olmadığını görünce sitesinden indirdim. Linki paylaşmama gelince indirdiğim romu konusunun altına linki olmadığı için koydum ve hemen arkasından romu kurup herkesin şikayetci olduğu kücük ekran sonunu hakkında geri bildirim yaptım. Burda konu sahibine saygısızlık varsa bileyim. Ayrıca konu sahibide eğer bi saygısızlık var ise dile getirebilir...
Ben size saygısızlık yaptınız demedim ki...acele ile link paylaşmanızdaki 9.7.18 yerine, 9.6.18 yazmanıza dikkatinizi çekmek istedim sadece...yoksa linki kimin paylaştığının bir önemi yok....burası zaten bir Paylaşım platformu...ve size de teşekkür ettim zaten
Ben size saygısızlık yaptınız demedim ki...acele ile link paylaşmanızdaki 9.7.18 yerine, 9.6.18 yazmanıza dikkatinizi çekmek istedim sadece...yoksa linki kimin paylaştığının bir önemi yok....burası zaten bir Paylaşım platformu...ve size de teşekkür ettim zaten
Yaşlılıktan olsa gerek ne sebeple beklemenizi tavsiye ettim hatırlamıyorum ama neticede beta rom kullanıyoruz. Hatalar mutlaka olacak, çünkü tabiatında var. Değişiklikleri konu linkinde vermiştim. Siz de deneyip test edin ve tecrübelerinizi bizimle paylaşın. Böylesi daha güzel ve şık olmaz mı?
Günaydın hocam
Konu şahsıma değil bütün MI6 kullanıcılarına aittir. O yüzden ortada bir saygısızlık söz konusu olamaz. Sadece link vermek yerine romu indirip bizzat test ederek SS paylaşmak, eu nun sitesinde belirtilen güncelleme değişikliklerini yayınlamak ve indirme linki ile birlikte hepsini bir paket halinde sunmak diğer kullanıcılar için daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.
Bunu yapmış olsaydınız paylaşımınız için size teşekkür eder ve herhangi bir paylaşım teşebbüsünde bulunmazdım. Böylelikle en azından görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olurdu.
Neticede bu forum hepimizin..
O yazışmayı hatırladım. Fakat sizin dediğiniz 9.7.4 öncesi idi. Aradan 3 güncelleme geçmiş. Bir beta kullanıcısı için bu durum pek hayra alamet değil. Güncelleyin gitsin.
Not: Bu sürümde önceki hatalar çözülmüş görünüyor.
Tapatalk kullananların mesajını beğendiğimde önüme hep böyle bir ekran çıkıyordu sizin mesajınızı beğenincede böyle oldu sizde tapatalka geçtiniz sandım hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.