- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 48
Mi 6 otodan göremiyorum bir önceki de gelmedi twrp den yükledim hep sizde de böyle mi
Aynı hocamMi 6 otodan göremiyorum bir önceki de gelmedi twrp den yükledim hep sizde de böyle mi
Android 9 geldi hocam, yukarıda bir arkadaşımız linkini paylaşmış, kararlı sürüm, indirip deneyebilirsiniz.Valla ben de mi9 alacağıma aynı paraya Samsung s10e alayım daha iyi demeye başladım xiaomi sayesinde.. Samsung s8 bile aldı android 9 yahu..
Hocam o çin romu custom rom yahu, global küresel çindışı daha yok, ben küresel dengeli stock rom istiyorum, hatta android 10 da alsın istiyorum, xiaomiyi bu yüzden tercih ettim cebimdeki parayı verdim, 30 telefon vardı 30 kişi çalışıyor idi şimdi 80 telefon var hâlâ 30 kişi.. yetişemiyorlar doğal olarak.. o xiaomi temsilcisi hanımefendi bir okusun bu şikayetleri de ne olacaksa olsun, ben tüketici olarak yolumu ayırmakda zorlanmam, xiaomi ileride satmakta zorlanır, zaten garanti hava civa.. niye tercih edeceğim ben şimdi ihtiyaç olsa xiaomiyi?Android 9 geldi hocam, yukarıda bir arkadaşımız linkini paylaşmış, kararlı sürüm, indirip deneyebilirsiniz.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Telefonda özelleştirmeyi bilmeyen, rom root işlerinden anlamayan normal kullanıcıların kesinlikle uzak durması gereken bir marka, XİAOMİ... Neden derseniz güncellemesi problem, yazılım sıkıntılı, batarya istenen performansı vermiyor, bildirimler derseniz herkesin başını ağrıtan bir baş belası... Şahsi fikrim ,F/P cihazı denilerek bu kadar problemli bir markaya sahip olmayı istemek normal bir kullanıcı için hiç te akıl kârı bir tercih değildir.Hocam o çin romu custom rom yahu, global küresel çindışı daha yok, ben küresel dengeli stock rom istiyorum, hatta android 10 da alsın istiyorum, xiaomiyi bu yüzden tercih ettim cebimdeki parayı verdim, 30 telefon vardı 30 kişi çalışıyor idi şimdi 80 telefon var hâlâ 30 kişi.. yetişemiyorlar doğal olarak.. o xiaomi temsilcisi hanımefendi bir okusun bu şikayetleri de ne olacaksa olsun, ben tüketici olarak yolumu ayırmakda zorlanmam, xiaomi ileride satmakta zorlanır, zaten garanti hava civa.. niye tercih edeceğim ben şimdi ihtiyaç olsa xiaomiyi?