- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 188
Ben gelmedim listede adımda yoktuHocam nerdesiniz ottoman hocam sizi soruyor?
Ben gelmedim listede adımda yoktuHocam nerdesiniz ottoman hocam sizi soruyor?
Bende mi6'cıyım. Geçen rom atarken ekran kenarlarında hafiften sadece düz renkte iken belli olan ghost screen oldu bende de. Ama arka planda renkli resim olduğu için farkedilmiyor. İşin tuhaf tarafı ekran renk testi yaparkende belli olmuyor. Geçen akşam telefon şarza takılı iken kurcalıyordum ki ekranın alt tarafından U şeklinde ghost screen oluştu. Klavyeyi siyah modda kullandığım için kenarlardan U şeklinde kırmızımsı renk oluştuydu. Gece şarza taktım sabah baktım o kırmızımsılık gitmişti. Şimdilik birşey yok. Ayrıca birşey farkettim telefon beyaz renkte ısındığı zaman ghost screen oluştu bende. Ona dikkat ederek kullanacağım.üstad bende mi6 aldığımdan beri yaklaşık 1.5 yıldır buraya üyeyim.(genel olarak okuyucu forum gezgini olarak ) şu ghost screen can sıkıcı hal aldı ama değiştirmek istemiyorum. garanti bitince ekran ve batarya değişsem beni baya götürür diye düşünüyorum.
Keşke gelebilseydiniz hocam bir dahaki buluşmada görüşmek üzereBen gelmedim listede adımda yoktu
Bende mi6'cıyım. Geçen rom atarken ekran kenarlarında hafiften sadece düz renkte iken belli olan ghost screen oldu bende de. Ama arka planda renkli resim olduğu için farkedilmiyor. İşin tuhaf tarafı ekran renk testi yaparkende belli olmuyor. Geçen akşam telefon şarza takılı iken kurcalıyordum ki ekranın alt tarafından U şeklinde ghost screen oluştu. Klavyeyi siyah modda kullandığım için kenarlardan U şeklinde kırmızımsı renk oluştuydu. Gece şarza taktım sabah baktım o kırmızımsılık gitmişti. Şimdilik birşey yok. Ayrıca birşey farkettim telefon beyaz renkte ısındığı zaman ghost screen oluştu bende. Ona dikkat ederek kullanacağım.
Benim okuma modu açık sürekli. Mavi ışığı kesmek için. Diğer türlü gözlerim hassas olduğu için sıkıntı oluyoHocam ekran renk ayarlarindan soğuk yaparak kullanin faydasi oluyor
Resimdeki olayı anlayamadım. Beyaz olan yerlerde ki chrome gizli pencere açınca daha net belli oluyo kırmızımsılık var ama ayarlar veya başka yere girince yok hatta şu anda yazarken klayve gri siyah temalı sadece gri yerlerde belli oluyo kırmızımsılık beyaz yerlerde bile belli olmuyo. Ghost screenda sürekli kalması gerekmiyo mu. Bende ısınınca geliyo sanırım soğuyunca kayboluyor ve sadece resimdeki gibi gri yerlerde belli oluyo.Hocam ekran renk ayarlarindan soğuk yaparak kullanin faydasi oluyor
Eu beta ya gecin hocam daha stabilmi6 eu stable 10.3.1 wifi çalışmıyor romu kurduktan sonra. hatta ilk kurulumda da çalışmıyor..fikri olan var mıdır...
Havada kalan bir şey yok hocamMi 6 kullanıcılar külübü sözü havada kaldı gibi. Bi sözde ben veriyorum bir kaç güne mi6 ile alakalı başlıkları bir arada bulabileceğimiz bi konu acmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu beta ya gecin hocam daha stabil
Valla hocam mesajı yazmadan önce konuyu hzırlıyordum iki defa elim başka yere değince sıfırlandı. Bende pcde acmaya karar verdim. Neyse sözümü geri alıyorum top sizde artıkHavada kalan bir şey yok hocam