Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
üstad bende mi6 aldığımdan beri yaklaşık 1.5 yıldır buraya üyeyim.(genel olarak okuyucu forum gezgini olarak :) ) şu ghost screen can sıkıcı hal aldı :( ama değiştirmek istemiyorum. garanti bitince ekran ve batarya değişsem beni baya götürür diye düşünüyorum.
Bende mi6'cıyım. Geçen rom atarken ekran kenarlarında hafiften sadece düz renkte iken belli olan ghost screen oldu bende de. Ama arka planda renkli resim olduğu için farkedilmiyor. İşin tuhaf tarafı ekran renk testi yaparkende belli olmuyor. Geçen akşam telefon şarza takılı iken kurcalıyordum ki ekranın alt tarafından U şeklinde ghost screen oluştu. Klavyeyi siyah modda kullandığım için kenarlardan U şeklinde kırmızımsı renk oluştuydu. Gece şarza taktım sabah baktım o kırmızımsılık gitmişti. Şimdilik birşey yok. Ayrıca birşey farkettim telefon beyaz renkte ısındığı zaman ghost screen oluştu bende. Ona dikkat ederek kullanacağım.

manyak3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
F2 PRO
Konular
4
Bende mi6'cıyım. Geçen rom atarken ekran kenarlarında hafiften sadece düz renkte iken belli olan ghost screen oldu bende de. Ama arka planda renkli resim olduğu için farkedilmiyor. İşin tuhaf tarafı ekran renk testi yaparkende belli olmuyor. Geçen akşam telefon şarza takılı iken kurcalıyordum ki ekranın alt tarafından U şeklinde ghost screen oluştu. Klavyeyi siyah modda kullandığım için kenarlardan U şeklinde kırmızımsı renk oluştuydu. Gece şarza taktım sabah baktım o kırmızımsılık gitmişti. Şimdilik birşey yok. Ayrıca birşey farkettim telefon beyaz renkte ısındığı zaman ghost screen oluştu bende. Ona dikkat ederek kullanacağım.

Hocam ekran renk ayarlarindan soğuk yaparak kullanin faydasi oluyor

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
Hocam ekran renk ayarlarindan soğuk yaparak kullanin faydasi oluyor
Resimdeki olayı anlayamadım. Beyaz olan yerlerde ki chrome gizli pencere açınca daha net belli oluyo kırmızımsılık var ama ayarlar veya başka yere girince yok hatta şu anda yazarken klayve gri siyah temalı sadece gri yerlerde belli oluyo kırmızımsılık beyaz yerlerde bile belli olmuyo. Ghost screenda sürekli kalması gerekmiyo mu. Bende ısınınca geliyo sanırım soğuyunca kayboluyor ve sadece resimdeki gibi gri yerlerde belli oluyo.

Ekli dosyalar

• IMG_20190623_220123.jpg
    IMG_20190623_220123.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2019-06-23-21-59-12-600_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-06-23-21-59-12-600_com.android.settings.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 35

intralot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ekrem
Cihazım
mi6
Konular
0
mi6 eu stable 10.3.1 wifi çalışmıyor romu kurduktan sonra. hatta ilk kurulumda da çalışmıyor..fikri olan var mıdır...

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Mi 6 kullanıcılar külübü sözü havada kaldı gibi. Bi sözde ben veriyorum bir kaç güne mi6 ile alakalı başlıkları bir arada bulabileceğimiz bi konu acmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi6 eu stable 10.3.1 wifi çalışmıyor romu kurduktan sonra. hatta ilk kurulumda da çalışmıyor..fikri olan var mıdır...
Eu beta ya gecin hocam daha stabil

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi 6 kullanıcılar külübü sözü havada kaldı gibi. Bi sözde ben veriyorum bir kaç güne mi6 ile alakalı başlıkları bir arada bulabileceğimiz bi konu acmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu beta ya gecin hocam daha stabil
Havada kalan bir şey yok hocam ;)

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Havada kalan bir şey yok hocam ;)
Valla hocam mesajı yazmadan önce konuyu hzırlıyordum iki defa elim başka yere değince sıfırlandı. Bende pcde acmaya karar verdim. Neyse sözümü geri alıyorum :) top sizde artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt