Haber Xiaomi Mi5s 1549tl ye Türkiyede Satışta

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Bu fiyatı bence hak ediyormu tartışılır...

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
Merak ettiğim şey niye hep düşük model geliyor üst modelleri de getirin pazar oluşsun.değişik kafalar...

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Bence bu fiyata 128 gb mi5 pro alınır

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
64 yerine, bu fiyata 100-200TL eklenerek 128gb lık almayı tercih ederdim. Almışken yüksek alıp pişman olmamak için. Ama aklımda Mi Mix 6/256gb var :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Zaten işi yapan kim olursa olsun, isterse dünyanın en dahi kişisi olsun, bizim kafamızda değilse değişik kafa olur. Bizim düşündüğümüzü asla düşünemezler. Dahi de olsa biz onlardan daha akıllıyızdır. :D :D :D
Bu yüzden hepimiz kahve köşelerinde dünyaları kurtarır hatta Pluton'a giden uzay aracına bile söyleyecek şeyler bulabiliriz. O aracı yıllarca üzerinde çalışıp ortaya koyanlardan, bizden onlarca yıl uzakta olan aracı kontrol edenlerden daha akıllıyızdır çünkü.
Ama birisi bize 100bin tane toplu iğne getirebilir misin deseler apışıp kalmamız önemli değildir. Onlar bir üst modeli getirmeyi akıl edememiştir ya o bize yeterlidir. :D :D :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
Zaten işi yapan kim olursa olsun, isterse dünyanın en dahi kişisi olsun, bizim kafamızda değilse değişik kafa olur. Bizim düşündüğümüzü asla düşünemezler. Dahi de olsa biz onlardan daha akıllıyızdır. :D :D :D
Bu yüzden hepimiz kahve köşelerinde dünyaları kurtarır hatta Pluton'a giden uzay aracına bile söyleyecek şeyler bulabiliriz. O aracı yıllarca üzerinde çalışıp ortaya koyanlardan, bizden onlarca yıl uzakta olan aracı kontrol edenlerden daha akıllıyızdır çünkü.
Ama birisi bize 100bin tane toplu iğne getirebilir misin deseler apışıp kalmamız önemli değildir. Onlar bir üst modeli getirmeyi akıl edememiştir ya o bize yeterlidir. :D :D :D

çetin hocam çok haklısın söylediklerinde..sonuçta işletme "bizim" ülkemizde açıköğretimde en çok bitirilen bölüm ama dış ülkelere bakarsak bi mühendislik kadar önemli.. kastetmeye çalıştığım beceremiyoruz, ben olsam yapardım olayı değil :)

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0

:D muscle~~clap~~clap~~

Üst Alt