Xiaomi Mi5'de parmak izi okuyucu olabilir[Bu Sefer Patentli Sızıntı]

[img=400x279]http://i.tmgrup.com.tr/tkn/2015/04/26/400x279/702229270560400279.jpg[/img] 

, teknolojili bir patent başvurusunda bulundu. Muhtemelen yeni nesil amiral gemisinde parmak izi okuyucu ü yer alabilir.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, bir yandan yeni pazarlara açılmanın hazırlıklarını yaparken diğer yandan da yeni nesil amiral gemisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Çin Devlet Fikri Mülkiyet Ofisi'nde 'nin yeni patenti ortaya çıktı. Bu patentlere göre ise Xiaomi'nin yeni nesil amiral gemisinde ü bulunabilir.

Uygun fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenen XiaomiMi5'in parmak izi okuyucu sensörü, Home tuşu yerine dokunmatik tuşlara entegre edileceği belirtiliyor. Patent başvurusuna göre parmak izi okuyucu sensörü taşıyan bölge ise herhangi bir darbelere karşı dayanıklı hale getiriliyor. Aynı zamanda özelliğin şimdilik kimlik doğrulama için kullanılacağı belirtiliyor. Ayrıca söylentilere göre Xiaomi Mi5'de 5.2-inç büyüklüğünde ve 2560x 1440 piksel çözünürlüğünde ekran, 2.7Ghz frekans hızında Snapdsragon 805 yonga seti, 3600mAh, 16MP arka, 8MP ön, Adreno 420 GPU ve 3GB RAM gibi özellikler bulunuyor.

Öte yandan ülkemize de gelecek olan Xiaomi'nin yeni nesil amiral gemisini ne zaman tanıtacağı ise henüz bilinmiyor.

kaynak:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
chatin_62' Alıntı:
Arama motoru açısından kendi arama motorları var. Adı sanırım Baidu'ydu. Kendi sosyal medyaları, kendi video platformları v.s. var. Şimdi isimlerini buraya yazmanın manası yok.
Sanıyorum biraz Google kullanıp Çin hakkında kıyısından, köşesinden azıcık araştırma yapma zamanı gelmiş. :D
Bunlar sorularak öğrenilecek şeyler değil. Kendiniz okumanız, aramanız gerekiyor. Her öğrendiğiniz konu başka bir konuyu açacak.

Hocam öyle demeyin 146 nedir bilmeyen bir nesil google olmadan nasıl internet olur anlamakta elbette ki zorlanacak :D

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
cantara' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
Arama motoru açısından kendi arama motorları var. Adı sanırım Baidu'ydu. Kendi sosyal medyaları, kendi video platformları v.s. var. Şimdi isimlerini buraya yazmanın manası yok.
Sanıyorum biraz Google kullanıp Çin hakkında kıyısından, köşesinden azıcık araştırma yapma zamanı gelmiş. :D
Bunlar sorularak öğrenilecek şeyler değil. Kendiniz okumanız, aramanız gerekiyor. Her öğrendiğiniz konu başka bir konuyu açacak.

Hocam öyle demeyin 146 nedir bilmeyen bir nesil google olmadan nasıl internet olur anlamakta elbette ki zorlanacak :D
Doğru söylüyorsunuz. 92, 93'lerde 14400 bps modemlerle (şimdi en düşük internet bağlantısı 16 mbps yani 16000000 bps hızında) BBS'lerden aldığımız bilgileri anlatmaya kalksak dalga geçiyoruz sanırlar. :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
cantara' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

148 mi 9 mu vardı bide ne faturalar gelirdi ilkokula gidiyorduk o bağlanma sesi yokmu birde hayal mayal günlerdi ixir, ekolay vardı birde ;)

Üst Alt