Yardım Xiaomi mi5 unclock ve mi hesabı sorunu

Chn.kaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 1 senedir mi5 kullanacısıyım ve gayette memnunum.Ama tek sıkıntım bu telefonu aldığım da için de fake sürüm yüklüymüş sonradan farkettim malesef telefon hiç bir güncelleme almıyor ve çoğu yeri ingilizce .Şimdi bi kaç gündür Global rom yüklemek istiyorum unclock için basvurdum ve onay şifresi geldi .işlme yaparken yarı da hata veriyor .mi5 unclock kaldırma rehberini izledim .Orda geliştirici seceneklerınden mi hesabı kilit açma seceniğini aktif edin diyor ama benim telefonumda öylebir yok didik aradım bulamadım.Ne yapmam lazım ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba arkadaşlar 1 senedir mi5 kullanacısıyım ve gayette memnunum.Ama tek sıkıntım bu telefonu aldığım da için de fake sürüm yüklüymüş sonradan farkettim malesef telefon hiç bir güncelleme almıyor ve çoğu yeri ingilizce .Şimdi bi kaç gündür Global rom yüklemek istiyorum unclock için basvurdum ve onay şifresi geldi .işlme yaparken yarı da hata veriyor .mi5 unclock kaldırma rehberini izledim .Orda geliştirici seceneklerınden mi hesabı kilit açma seceniğini aktif edin diyor ama benim telefonumda öylebir yok didik aradım bulamadım.Ne yapmam lazım ?
zip uzantılı geliştiri romunu yüklemen gerekiyor " " bu dosyayı indir telefona oldugu gibi at ayarlardan telefon hakkında seçenegine gir güncellemeye bas sağ üstte 3 nokta var ona tıkla güncelleme paketini seçin yazıyor ona tıkladıktan sonra telefonun hafızasına attıgın zip uzantılı dosyayı bul ve onayla telefonun geliştirici romu yüklenir bilgilerin silinmez telefon açılınca mi hesabı kilidi seçenegi de gelecektir onu açın mi unlock programı ile unlock ettikten sonra da global sürüme geçebilirsiniz yapamazsanız hiçbir bilginiz yoksa özelden mesaj da atabilirsiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Forumda kırk yere yazıyorum yine yazıcam. Sorununuzla ilgili bir resim foto birşey paylaşın. Mesela size yardım edebilmemiz için telefon hakkında bölümünden ss paylaşmanız gerekli ki sürüm numarasını görelim. Lütfen arkadaşlar bizlere yardım edin ki biz de size yardım edebilelim.

Oyla:

harunalkan123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Sanırım geliştirici seçeneklerink aktif etmeyi soruyorsun. Telefon hakkında bölümüne girerek miui sürümü yazısının üstüne 5 6 defa falan bas geliştirici seçenekleri aktif olacaktır. Ondan sonra ayarlardan ek ayarlar bölümüne girerek geliştirici seçeneklerinden istediğin ayarı aktif edebilirsin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-06-10-17-43-873_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2018-02-06-10-17-43-873_com.android.settings.jpg
    196,2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2018-02-06-10-18-17-282_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2018-02-06-10-18-17-282_com.android.settings.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2018-02-06-10-18-45-302_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2018-02-06-10-18-45-302_com.android.settings.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Chn.kaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zip uzantılı geliştiri romunu yüklemen gerekiyor " " bu dosyayı indir telefona oldugu gibi at ayarlardan telefon hakkında seçenegine gir güncellemeye bas sağ üstte 3 nokta var ona tıkla güncelleme paketini seçin yazıyor ona tıkladıktan sonra telefonun hafızasına attıgın zip uzantılı dosyayı bul ve onayla telefonun geliştirici romu yüklenir bilgilerin silinmez telefon açılınca mi hesabı kilidi seçenegi de gelecektir onu açın mi unlock programı ile unlock ettikten sonra da global sürüme geçebilirsiniz yapamazsanız hiçbir bilginiz yoksa özelden mesaj da atabilirsiniz
Dediğinizi eve gidince akşam deneyeceğim hocam.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Chn.kaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada MIUİ sürümüm bu arkadaslar.Baya bir sıkıntı. Ve mi hesabım da da sıkıntı var.Mesela telefonu fabrika ayarlarına geri yüklemek istiyorum Mi şifresi istiyor benden giriyorum kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor geri yükleme ve mı hesabından cıkıs falan da yapamıyorum bu yüzden

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt