Yardım xiaomi mi5 prime 64 gb hızlı şarj bitmesi

H

hasanhisir

Guest
Telefonu daha dün aldım, standart uygulamalarımı yükledim, sahibinden, bankalar, facebook, whatapp, messenger, 2 tanede haber uygulaması, ama telefonun şarjı elime aldığımda 2 dk oynasam hemen düşüyor, anlamış değilim, çok hızlı şarj yemekte telefon, bu konu ile bilgisi olan var mı

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam telefonu değişime yolladım aynı sorun devam ediyor ama bu defa %60 tan sonra yavaş düşmeye başladı sorun tam olarak anlamış değilim donanımsal mı yoksa yazılımsal mı diye ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiaomi tarafından ilerde düzeltilecek bir durumdur.
Tabi düzeltirlerse (:
Günü kurtaran bir bataryası var, bana yeterli geliyor.
Kullanıma bağlı değişir işte durumlar...

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Konu başlıkları nın tamamının büyük harflerle açılması forum kurallarına aykırıdır lütfen dikkat edelim iyi forumlar dilerim..

Oyla:
H

Hasanhisir

Guest
Mi5 cihazların pek çoğu günü çıkartıyor aslında... Yanlış anlaşılmasın bu konuda Xiaomi'yi ben de fazlasıyla eleştiriyorum. Pil kullanımı optimize edilerek bataryaların çok daha uzun süre dayanması sağlanabilir ancak Xiaomi bir türlü bu konuda gerekli adımları atmadı. Sizin durumunuzda ise genel olarak li-ion pillerin ilk bir kaç şarjda tam performanslarını ortaya koymadığını belirtmek istiyorum. Telefonunuzu yeni aldığınızı söylemişsiniz, bir süre kullandıktan sonra batarya performansınızda ciddi bir artış hissedeceksinizdir. Bunun dışında ayarlar/pil/pil kullanımı altından bataryanızı tüketen uygulamaları tespit edip bunların yerine farklı uygulamalar kullanmanızı da önerebilirim.

Çok sağol hocam ama bi kaç gün bu şekilde idare edebilirim fakat 14 günlük iade surem var. Bana yeterli li olur mu bu sure.

Oyla:
H

Hasanhisir

Guest
Hocam ROM değiştirerek yapabilirsiniz bu durumu, tabi sizin isteğinize bağlı.
Şarj durumu acayip azalıyor fakat Miui ve Mi 5'i sevdiğimden vazgeçemiyorum. (:

Karar sizin...

Üstad valla 2 gündür kullanıyorum ben hayran kaldim. İade etmek istemiyorum şahsen ama işte bu şekilde beni yarı yolda birakacaksa zor olur. Şarj aleti de uyumlu değil ayrı bi dert. Ekstradan almak gerekiyor çözüm bu sadece buna aslında. Nasıl rom değiştirici veya root gibi bi seçenek. Bu telefonlara nasıl yapılır edilir hiç fikrim yok. 14gunluk cayma hakkımda bi çözüm buldum buldum yoksa iade gibi görünüyor :( ama beni bu rom konusunda yonlendirebilirseniz çok memnun olurum çünkü tek başıma yapamam bunu. Buradaki telefincular bile bu telefonu bilmiyor iyice cikmazdayim. Bi elimden tutup. Hangi programı yüklemek gerek.nasil rot yaparım . Çok dua ederim bak üstad :)

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Kbakmayin. Amacım dikkat çekme amaçlı değildi. İş yerinde o anki caps lock açık kalması ve benim devam ettirmek.
Estağfurullah konu başlığı düzenlendi tekrar iyi forumlar dilerim..

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Üstad valla 2 gündür kullanıyorum ben hayran kaldim. İade etmek istemiyorum şahsen ama işte bu şekilde beni yarı yolda birakacaksa zor olur. Şarj aleti de uyumlu değil ayrı bi dert. Ekstradan almak gerekiyor çözüm bu sadece buna aslında. Nasıl rom değiştirici veya root gibi bi seçenek. Bu telefonlara nasıl yapılır edilir hiç fikrim yok. 14gunluk cayma hakkımda bi çözüm buldum buldum yoksa iade gibi görünüyor :( ama beni bu rom konusunda yonlendirebilirseniz çok memnun olurum çünkü tek başıma yapamam bunu. Buradaki telefincular bile bu telefonu bilmiyor iyice cikmazdayim. Bi elimden tutup. Hangi programı yüklemek gerek.nasil rot yaparım . Çok dua ederim bak üstad :)

Hocam çok detaylı bir işi var şimdi. Xiaomi baya karışık geliyor bana (:
Karışık gelmesini belki de seviyorum, bilmiyorum.
Cihazı fazla kurcalamam ben.
Fakat size işlem sırasını verebilirim
- BootLoader Kilidi
- TWRP
- Root
- ROM

Forumda fazlasıyla anlatım bulunmaktadır, resimli... videolu... sözlü...

Takıldığınız yerde yardımcı olurlar, konu açarsanız eğer.

Oyla:
H

Hasanhisir

Guest
Hocam çok detaylı bir işi var şimdi. Xiaomi baya karışık geliyor bana (:
Karışık gelmesini belki de seviyorum, bilmiyorum.
Cihazı fazla kurcalamam ben.
Fakat size işlem sırasını verebilirim
- BootLoader Kilidi
- TWRP
- Root
- ROM

Forumda fazlasıyla anlatım bulunmaktadır, resimli... videolu... sözlü...

Takıldığınız yerde yardımcı olurlar, konu açarsanız eğer.

Çok sağol hocam :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok sağol hocam ama bi kaç gün bu şekilde idare edebilirim fakat 14 günlük iade surem var. Bana yeterli li olur mu bu sure.

Hocam arkadaşlarımız genellikle ilk bir kaç günlük kullanım sonrasında batarya performansının arttığını belirtiyorlar. 14 gün fazlasıyla yeterli olacaktır.

Oyla:

majesturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hışır
Cihazım
Mİ 5 PRİME
Konular
5
Hocam arkadaşlarımız genellikle ilk bir kaç günlük kullanım sonrasında batarya performansının arttığını belirtiyorlar. 14 gün fazlasıyla yeterli olacaktır.

umarım aynen böyle olur hocam benimde temennim bu yönde

Oyla:
Üst Alt