Xiaomi Mi5 ne zaman duyurulacak?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni nesil amiral gemisi Mi5'in tanıtım tarihine dair bilgiler gelmeye başladı.

Son zamanların hızla gelişen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, yeni nesil mobil cihazları üzerinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Xiaomi'nin basın davetiyesi ortaya çıkmıştı. Davetiye üzerinden elde edilen bilgilere göre 9 Aralık 2014 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte bütçe dostu yeni akıllı telefonlarını duyuracak olan Xiaomi, yeni nesil amiral gemisi hakkında ise henüz bir bilgi vermemişti. Ancak bugün gelen bilgiler ise Xiaomi Mi5'in ne zaman tanıtılacağına ışık tutuyor.

Gün yüzüne çıkan yeni bir rapora göre Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, yeni nesil amiral gemisini gelecek ay Las Vegas'ta düzenlenecek olan Consumers Electronics Show (CES) 2015'te görücüye çıkarabilir. Ayrıca mobil analisti Sun Changxu, Xiaomi Mi5'in teknik özellikleri hakkında da bazı tahminlerde bulundu. Söylentilere göre söz konusu akıllı telefon, 5.7-inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Snapdragon 810 yonga setinden alan telefonda 20.7MP kamera ve Adreno 430 grafik biriminin yer alacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:http://m.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/12/06/xiaomi-mi5-ne-zaman-duyurulacak

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Her yeni çıkartılan amiral gemisinin bir öncekinden daha büyük olması gerektiği ile ilgili kuralı kim koyduysa saygılarımı sunuyorum.
5" ten büyük yapmayın kardeşim ya. 5.7" yapacagin telefonu Redmi Note3 diye çıkart.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Cvp: Xiaomi Mi5 ne zaman duyurulacak?

chatin_62' Alıntı:
Her yeni çıkartılan amiral gemisinin bir öncekinden daha büyük olması gerektiği ile ilgili kuralı kim koyduysa saygılarımı sunuyorum.
5" ten büyük yapmayın kardeşim ya. 5.7" yapacagin telefonu Redmi Note3 diye çıkart.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mi4'ün fiyatında indirim gördüğümüz zaman Mi4s veya Mi5 her ne olacaksa o zaman çıkışına 2 ay kadar olduğunu söyleyebiliriz. Aksi halde yeni telefonun 320$ ve 400$ seviyesinden daha pahalıya çıkması gerekir ki piyasada bu rekabet varken, Xiaomi de fiyatıyla ön planda iken bence mümkün değil. Zaten pahalı olmasını gerektirecek bir durum da yok.

MX4 Pro için da önceden pahalı olacak diye haberler yaptılar, sonra konuşulan fiyattan ucuza çıkardılar.

Mi serisinin de 5 inçten 5.7 inçe atlayacağına inanmak pek mümkün görünmüyor bana.
5 inç olarak satışlarında bir sıkıntı yok. Rekor satış yapıyor. Niye tamamen terk etsin?

Belki Apple'ı örnek alıp iki farklı boyutta çıkabilir.

Bunlar nasıl analist anlamıyorum. Redmi 1s ve Redmi Note yeni çıkan rakiplerinin yanında zayıf hatta bazılarına göre çok zayıf kaldılar. Özellikle Redmi Note'un rakipleri çok zorlu. Zaten fiyatları da indi mecburen.

Ocak'ta Xiaomi'nin tanıtacağı telefonlar Redmi ailesinin yeni üyeleri olur.

Zaten Meizu ile bir atışmaları olmuştu, 1499 yuana Mediatek çipsetli MX4 rakibi çıkarabiliriz gibi birşeyler söylemişti Xiaomi. Daha sonra ise bir telefonun arka kapağı sızmıştı.

O kapak Redmi Note'tan bile büyük görünüyordu sanki. 5.7 inç ekranla Redmi Note 2 gelebilir.

Bir de 9.2 inç tablet denilen Snapdragon 410'lu bir model var, o da ekran boyutu benchmark tarafından yanlış okunmuş yeni Redmi olabilir diye düşünüyorum.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Mi5 değildir diye duşünüyorum. Sony bile bu kadar kısa zamanda yeni amiral gemisi çıkarmıyor..

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21

Eğer bu firma kısa sürede yeni bir cihaz piyasaya sürerse müşteri tarafından kaybı olur daha mi4 e stabil sürüm v6 veremediler...

mkyhnlr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
İnfinix
Meslek
Araç Tamircisi
Konular
1

Testimo pid=14019 dateline=1417955309' Alıntı:
Eğer bu firma kısa sürede yeni bir cihaz piyasaya sürerse müşteri tarafından kaybı olur daha mi4 e stabil sürüm v6 veremediler...
v6 sürüm kullanıyorum ben mi4 de :)

Üst Alt