Yardım Xiaomi mi5 internet sorunu

rafmit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rafet Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Merhaba...Daha dün xiaomi mi5 telefon aldım.mi5 ile ilgili siteleri gezerken en geniş bilgi ve içerik olan sizin sitenizi buldum.benim bir problemim var.sitenizde arama yaptım ama benim soruma benzer konu göremedim.siteye daha yeni üye olduğum için kuralları ve nasıl konu açılıyor bilmiyorum.Konuyu yanlış açtıysam özür dilerim.Benim sorum:bulunduğum bölgede 3g ve 4g çekiyor mi5 den önce Asus zenfone 6 kullanıyordum ve saniyede 2mb kadar vodafone üzerinden veri aktarımı haber okuma internette gezinme vs yapabiliyordum.Şu an mi5 telefonunda ise değil internette gezinme whatsapp dan gönderdiğim mesaj bile 5 dk sonra gidiyor ve bağlantı hızını görüntülediğimde 0kb ile 10kb arasında değişiyor? telefonda şebeke problemi mi var yada yapmam gereken bir ayar mı var? yada yazılımsal bir durum mu bilmiyorum.bütün ayarlarını kontrol ettim ve ayarlarında problem yok.aynı anda farklı telefonla yan yana youtube girdiğimde diğer telefon video oynatırken benim telefonum youtube zor açıyor.Soru ve anlatım biraz uzun oldu kusura bakmayın.yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar :)

rafmit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rafet Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Kapağı evimize yakın bi telefoncudan aldım(çok ayrıntılı oldu :))
neyse kapağın resmi bu ;
gittigidiyordan mi5 aynalı kılıf yazarsanız aynısı çıkıyor :) resmi oradan aldım.çünkü aynısı

Ekli dosyalar

• 253823292_R_467656_0.jpg
    253823292_R_467656_0.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 43
Oyla:

Ayhan043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Sorun bende de var mi5 plastik kılıf kullanıyorum 3g olarak kullanıyorum çoğunlukla 0 k/search gösteriyor internet kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine aynı düşüyor sinir oluyorum buna çözüm yokmu bunun

Oyla:

tatac

tatac
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TARIK
Cihazım
Xiaomi MI5
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
0
Mi5 telefonum vardi. 10.2.2 yazilim guncellemesi geldikten sonra telefonum da internet sıkıntısı olmaya basladi. Mi8 lite aldim gecen hafta ayni sikinti yine var. Ucak moduna yada interneti ac kapa yapiyorum duzeliyor. Arka planda kendi kendine internet kapatiyor. Bu sorunun çözümünü bulan varmi dir

Oyla:
Üst Alt