Merhaba,
mi5 telefonumda Bootloader Kilidi açık ve TWRP yüklü(3.0.2-3), global stable rom (miui_MI5Global_V8.1.4.0) yüklü, son sürümüne güncelleme gelmesine rağmen güncellememiştim. Belirtilen işlemleri yapmama rağmen Resurrection Remix 5.8.2 romu bir türlü yükleyemedim.
TRWP de install etmek istediğimde
no md5 file found ve
Updater process ended with error: 7. Error installing zip file '.....' Updating partition details. gibi hatalar vermekte.
Aynı TRWP ile miui_MI5Global_V8.1.4.0 ropu hatasız geri yükleyebildim. Benzer hataları alanlar oldu mu? Nasıl çözüm bulabildiler? Nerede hata yapıyor olabilirim? Teşekkürler.
Teşekkür ederim, uygun olduğum bir zaman, bahsettiğiniz şekilde tekrar deneyeceğim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan son sürüm firmware indirin wipe vs. yaptiktan sonra indirdiğiniz firmwareyi flashlayin. Flashladiktan sonra resurrection romu yukleyin.
yardım edebilecek kimse yok mu ?hocam yüklüyorum ama wifi de sorun çıkıyor wifi bağlanıyor ama internet yok diyor ?
hocam wifi de dns değişikliği yaptınız mı?yardım edebilecek kimse yok mu ?
Hocam illa buradaki son sürüm firmware'ler mi gerekiyor. Çünkü bu linkteki firmware son çıkan beta değil. Belirtmek istedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan son sürüm firmware indirin wipe vs. yaptiktan sonra indirdiğiniz firmwareyi flashlayin. Flashladiktan sonra resurrection romu yukleyin.
Bildiğim kadarıyla CM-Lineageos (7.0) tabanlı romlar min 6.12.8 firmware gerektiriyor. Onu yukleseniz dahi RR ,Lineageos kullanabiliyorsunuz.Yani son sürüm şart diye birşey yok. Resurrection rom konusunda son çıkan firmwareyi yukleyin diye belirtmiş belirli bir sürüm olarak verilmemiş. Tabi son sürüm firmware yüklemek daha mantıklı.Hocam illa buradaki son sürüm firmware'ler mi gerekiyor. Çünkü bu linkteki firmware son çıkan beta değil. Belirtmek istedim
Her şeyi denedim diye bilirim mac adresini de denedim ama 7.1 tabanlı romlar da oluyohocam wifi de dns değişikliği yaptınız mı?