Rom Xiaomi Mi5 [Android 7.1] Tabanlı Rom Yükleme

sermus88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Arkadaşlar, peki stok roma geri dönerken nasıl işlem yapmamız gerek ?

hibot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mimax-mi5pro
Konular
0
Merhaba,
mi5 telefonumda Bootloader Kilidi açık ve TWRP yüklü(3.0.2-3), global stable rom (miui_MI5Global_V8.1.4.0) yüklü, son sürümüne güncelleme gelmesine rağmen güncellememiştim. Belirtilen işlemleri yapmama rağmen Resurrection Remix 5.8.2 romu bir türlü yükleyemedim.
TRWP de install etmek istediğimde
no md5 file found ve
Updater process ended with error: 7. Error installing zip file '.....' Updating partition details. gibi hatalar vermekte.
Aynı TRWP ile miui_MI5Global_V8.1.4.0 ropu hatasız geri yükleyebildim. Benzer hataları alanlar oldu mu? Nasıl çözüm bulabildiler? Nerede hata yapıyor olabilirim? Teşekkürler.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Merhaba,
mi5 telefonumda Bootloader Kilidi açık ve TWRP yüklü(3.0.2-3), global stable rom (miui_MI5Global_V8.1.4.0) yüklü, son sürümüne güncelleme gelmesine rağmen güncellememiştim. Belirtilen işlemleri yapmama rağmen Resurrection Remix 5.8.2 romu bir türlü yükleyemedim.
TRWP de install etmek istediğimde
no md5 file found ve
Updater process ended with error: 7. Error installing zip file '.....' Updating partition details. gibi hatalar vermekte.
Aynı TRWP ile miui_MI5Global_V8.1.4.0 ropu hatasız geri yükleyebildim. Benzer hataları alanlar oldu mu? Nasıl çözüm bulabildiler? Nerede hata yapıyor olabilirim? Teşekkürler.

Burdan son sürüm firmware indirin wipe vs. yaptiktan sonra indirdiğiniz firmwareyi flashlayin. Flashladiktan sonra resurrection romu yukleyin.
Kısaca önce firmware flashlayıp arkasından rom flashlayın.

Son düzenleme:

sermus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
generalmobil
Konular
1
hocam yüklüyorum ama wifi de sorun çıkıyor wifi bağlanıyor ama internet yok diyor ?

hibot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mimax-mi5pro
Konular
0

Burdan son sürüm firmware indirin wipe vs. yaptiktan sonra indirdiğiniz firmwareyi flashlayin. Flashladiktan sonra resurrection romu yukleyin.
Teşekkür ederim, uygun olduğum bir zaman, bahsettiğiniz şekilde tekrar deneyeceğim.

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20

Hocam illa buradaki son sürüm firmware'ler mi gerekiyor. Çünkü bu linkteki firmware son çıkan beta değil. Belirtmek istedim

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Hocam illa buradaki son sürüm firmware'ler mi gerekiyor. Çünkü bu linkteki firmware son çıkan beta değil. Belirtmek istedim
Bildiğim kadarıyla CM-Lineageos (7.0) tabanlı romlar min 6.12.8 firmware gerektiriyor. Onu yukleseniz dahi RR ,Lineageos kullanabiliyorsunuz.Yani son sürüm şart diye birşey yok. Resurrection rom konusunda son çıkan firmwareyi yukleyin diye belirtmiş belirli bir sürüm olarak verilmemiş. Tabi son sürüm firmware yüklemek daha mantıklı.

Üst Alt