Xiaomi Mi4c Güncel Türkçe Rom Dosyaları

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
Sorun olmaz hocam ama cache ve dalvic cache yi ilk wipe yapın sonra üstüne romu kurun ardından reboot edin. Açılış 5 dk civarı sürebilir.
Ne gibi değişikler var peki bilen var mı ?

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemiuist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi4c
Konular
1
acil yardım arkadaşlar 7.2.4 0 sürümünü telefona yükleyeyim dedim twrp ye girdim sonra wipe cache dalvik yaptım ondan sonra güncel versiyonu yükledim reebot yaptım sonra telefon root lu gözükmüyor süpersu yüklensin mi dedi yüklenmesin dedim telefon açılış ekranında takıldı kaldı ne yapacağız şimd,i güç düğmesine basılı tutuyorum kapanır gibi oluyo tekrar açılış ekranı geliyo düğmelerin hepsine bir basınca fastboot modu açılıyo çıkınca tekrar açılış ekranın da kalıyo brick mi oldu telefon şimdi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
acil yardım arkadaşlar 7.2.4 0 sürümünü telefona yükleyeyim dedim twrp ye girdim sonra wipe cache dalvik yaptım ondan sonra güncel versiyonu yükledim reebot yaptım sonra telefon root lu gözükmüyor süpersu yüklensin mi dedi yüklenmesin dedim telefon açılış ekranında takıldı kaldı ne yapacağız şimd,i güç düğmesine basılı tutuyorum kapanır gibi oluyo tekrar açılış ekranı geliyo düğmelerin hepsine bir basınca fastboot modu açılıyo çıkınca tekrar açılış ekranın da kalıyo brick mi oldu telefon şimdi
Her zaman uyardığımız gibi inşallah yedeklerinizi almışsınızdır. Şimdi cihazı ses açma ve güç tuşlarına basarak recovery'den açın ve Wipe data factory reset işlemini yapın. Herşey sıfırlanacaktır.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Her zaman uyardığımız gibi inşallah yedeklerinizi almışsınızdır. Şimdi cihazı ses açma ve güç tuşlarına basarak recovery'den açın ve Wipe data factory reset işlemini yapın. Herşey sıfırlanacaktır.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam arkadaşla özelden konuştuk çin romu yüklemiş ve bootloader kilitlenmiş. oem edl ile 6.1.7 fastboot romu kurmaya çalıştı ama kuramadı bilgisayar win10 olduğu için hata aldığını düşündüm wün7 veya 8 yüklü bir pc de denemesini söyledim arkadaşa. Saygılarımla...

9008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi4
Konular
0
Arkadaşlar link çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz mi4c için Türkçe rom arıyoeirum teşekkürler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar link çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz mi4c için Türkçe rom arıyoeirum teşekkürler.
indirip twrp den kurun.

mehteran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Arkadaşlar 7.3.1 rom yukledim 6 çekirdek goruyor. Buradaki 7.2.4 yukledim sürekli android.com hata kutucuğu çıkıyor ve twrp 3.0 yüklü geliyor oysa 2.8.7.0 yüklü. Ne yapmalıyım rom olarak

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-06-04-09-18-51_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-06-04-09-18-51_com.android.settings.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 20

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
mi4c 32gb için
xiaomi.eu_multi_libra_V7.3.1.0.LXKCNDD_v7-5.1.zip

bu rom xiaomi eu romu. Tr mevcut mudur ve kamera hatasi falan verir mi? islem yapmak gerekirmi?
kullanan war mi?

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Arkadaşlar 7.3.1 rom yukledim 6 çekirdek goruyor. Buradaki 7.2.4 yukledim sürekli android.com hata kutucuğu çıkıyor ve twrp 3.0 yüklü geliyor oysa 2.8.7.0 yüklü. Ne yapmalıyım rom olarak
rom da bi sıkıntı war mi hocam?

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
mi4c 32gb için
xiaomi.eu_multi_libra_V7.3.1.0.LXKCNDD_v7-5.1.zip

bu rom xiaomi eu romu. Tr mevcut mudur ve kamera hatasi falan verir mi? islem yapmak gerekirmi?
kullanan war mi?

Sorunsuz stabil ve %100 yakın türkçedir. Kurulum sonrası wipe cache yaparsanız herhangi bir sorunu yoktur

Üst Alt