Xiaomi mi4 yazılım güncelleme sorunu

levoski

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Çin'den bir arkadaşa mi4 getirttim fakat bir türlü yazılım güncelleme işini yapamadım. Update dosyasını telefona kopyalıyorum daha sonra telefonun update bölümündeyken menu tuşuna basıyorum fakat yazılımı seçebileceğim sekme açılmıyor. Birde arka kapağı bastırınca tık tık ses geliyor , kullananlar bakabilirse sevinirim. Iyi günler herkese

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cihanyenal' Alıntı:
mustafahezer' Alıntı:
Arkadaşlar recovery moda wsm tools ile girebiliyorum ancak rom yüklerken yükleme durduruldu uyarı ile yükleme kesiliyor. Yani bu işi sanırım başaramayacağım. Mi 4 üm V5 olarak kalacak. İlginize teşekkürler.

beimde aynı şekilde mi4 ne recovery mode da yükleme yapabiliyorum.Ne güncelleme menüsününde güncelle menüsü çıkıyor.Ne fastboot da bilgisyar görüyor hiç bir şey anlamadım.Fakat tele format attığımda update menüsünden yeni sürüme update ediyor.Fakat miui resmi sitesindeki en son sürümü bir türlü yükleyemiyorum lütfen yardım edin

Hocam kusura bakmayın sorunu tam anlayamadım... Recovery moda geçtiğinizde en.miui.com'dan indirip hafıza kartına attığınız romu yükleyebiliyor musunuz?

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
cantara' Alıntı:
cihanyenal' Alıntı:
mustafahezer' Alıntı:
Arkadaşlar recovery moda wsm tools ile girebiliyorum ancak rom yüklerken yükleme durduruldu uyarı ile yükleme kesiliyor. Yani bu işi sanırım başaramayacağım. Mi 4 üm V5 olarak kalacak. İlginize teşekkürler.

beimde aynı şekilde mi4 ne recovery mode da yükleme yapabiliyorum.Ne güncelleme menüsününde güncelle menüsü çıkıyor.Ne fastboot da bilgisyar görüyor hiç bir şey anlamadım.Fakat tele format attığımda update menüsünden yeni sürüme update ediyor.Fakat miui resmi sitesindeki en son sürümü bir türlü yükleyemiyorum lütfen yardım edin

Hocam kusura bakmayın sorunu tam anlayamadım... Recovery moda geçtiğinizde en.miui.com'dan indirip hafıza kartına attığınız romu yükleyebiliyor musunuz?
Merhaba;
Recovery moda girebiliyorum,  en.miui.com sitesinden indirdiğim mi4 v6 romunu yüklemeye başlıyor ancak belli bir yere gelince geçersiz ota paketi diyerek yüklemeyi durduruyor.  Telefon Mi4 TD-LTE romu desteklemiyor olabilirmi acaba  :S 

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
mustafahezer' Alıntı:
cantara' Alıntı:
cihanyenal' Alıntı:

Merhaba;
Recovery moda girebiliyorum,  en.miui.com sitesinden indirdiğim mi4 v6 romunu yüklemeye başlıyor ancak belli bir yere gelince geçersiz ota paketi diyerek yüklemeyi durduruyor.  Telefon Mi4 TD-LTE romu desteklemiyor olabilirmi acaba  :S 

Hocam indirdiğiniz rom dosyasının ismini update.zip yapıp yeniden deneyin... Olmazsa CWM recovery yükleyip ondan sonra tekrar deneyelim... 

Bu arada telefonun orjinal olduğundan eminsiniz değil mi?

Oyla:

Umut1407

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin hepsi buradadan aldim mi4 ama hangi guncellemeyi indirip yuklucegimi bilmiyorum lutfen yardim edin

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar lütfen yardım edin hepsi buradadan aldim mi4 ama hangi guncellemeyi indirip yuklucegimi bilmiyorum lutfen yardim edin
Mi 4 bölümünde hepsiburada da satılan cihazlar için güncelleme anlatıldı

Oyla:
Üst Alt