XIAOMI MI4 TD-LTE SÜRÜMÜ

54alsancak54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
6
HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR.ÖNCELİKLE FORUMDA YENİYİM VE BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

GEÇEN HAFTA BİR TANIDIK VASITASIYLA ÇİNDEN Mİ4 SİPARİŞ ETTİM. CİHAZ ALININCA RESİMLERİNİ YOLLADILAR BANA ARKASINDA TD-LTE YAZIYOR. BEN BUNU BİRAZ GEÇ FARKETTİM.ŞİMDİ SÖYLEMENİN PEK ANLAMI YOK ÇÜNKÜ ADAM BUGÜN YARIN DÖNÜYOR VE İNTERNETE GİRMİYOR PEK.OLAN OLDU YANİ ANLAYACAĞINIZ.FORUMDA ÇOĞU KİŞİ TÜRKİYEDE TD-LTE MODELİNİN 3G'YE DE BAĞLANMAYACAĞINI SÖYLÜYOR.FAKAT AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTEKİ KONUDA 2.SAYFADA BLACKMAN İSİMLİ ÜYE DE AYNI ŞEYDEN BAHSEDİYOR TELEFONUN ARKASINDA TD-LTE YAZIYOR DİYE.AMA TELEFONU AÇTIĞINDA H+ YANİ 3G İLE BAĞLANABİLDİĞİNİ YAZMIŞ SONRAKİ YORUMLARINDA. ACABA BU 3G KULLANILMAMA MUHABBETİ İLK LTE MODELLERİNDE Mİ GEÇERLİ.YA DA YENİ TD-LTE MODELLERİ FDD-LTE DESTEĞİ DE Mİ SUNUYOR. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

KONU LİNKİ

http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=1662&page=2

ÜYE ADI 'BLACKMAN'

İLK MESAJI
'''Arkadaşlar 2 hafta önce mi4 fdd modeli sipariş ettim. bugün elime geçti fakat arka kapakta td-lte yazıyor. Satıcı kapaktakine bakma fdd desdekli diyor. Fdd kullananlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Sizinkilerde de td-lte mi yazıyor. telefonun içinden bunu nasıl kontrol edebilirim.'''

TEKRARDAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ.

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
benim mi4c de td-lte. Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Yeşilköy civarı hep 4g hic 3gye düşmedi. İstanbul'un büyük kısmında sorun yok diye tahmin ediyorum

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
operatör hangisi turkcell,vodafone,türktelekom bunu da belirtirseniz daha iyi olur benim operatör vodafone telefon mi4c yer Ümraniye Kadıköy ve 4g çekmiyor

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Zamanında aynı durum benim mi3w cihazım da başıma gelmişti, 3g ye hiçbir şekilde bağlanamamıştım, xiaomi customer servisle yaptığım mail trafiği sonucu cihazı garanti bitmeden Hong Kong servise göndermemi istemişlerdi. Cihazı gönderdikten sonra anakart değişimi yapıp, cihazı bir iki ay içinde geri yollamışlardı. Bunun dışında cihazı göndermeden önce belki kendim çözerim diye cdma workshop, qxdm, qpst gibi daha aklıma gelmeyen bir kaç software ile band unlock için uğraşmıştım fakat bazı cihazlarda durum rf chip kaynaklı, yani yapacak birşey olmuyor.

Oyla:

cigarini

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
t50
Konular
6
bende xiaom mi5 var bulunduğum ilçede 4g cekmiyor * # * # 4636 # * # * yaptım o menüde sadece tdd içerikli bantlar var lte seçiyorum hiç çekmiyo.allahtan 3g çok hızlı ordan yırttık :)

Oyla:
Üst Alt