XIAOMI MI4 TD-LTE SÜRÜMÜ

54alsancak54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
6
HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR.ÖNCELİKLE FORUMDA YENİYİM VE BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

GEÇEN HAFTA BİR TANIDIK VASITASIYLA ÇİNDEN Mİ4 SİPARİŞ ETTİM. CİHAZ ALININCA RESİMLERİNİ YOLLADILAR BANA ARKASINDA TD-LTE YAZIYOR. BEN BUNU BİRAZ GEÇ FARKETTİM.ŞİMDİ SÖYLEMENİN PEK ANLAMI YOK ÇÜNKÜ ADAM BUGÜN YARIN DÖNÜYOR VE İNTERNETE GİRMİYOR PEK.OLAN OLDU YANİ ANLAYACAĞINIZ.FORUMDA ÇOĞU KİŞİ TÜRKİYEDE TD-LTE MODELİNİN 3G'YE DE BAĞLANMAYACAĞINI SÖYLÜYOR.FAKAT AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTEKİ KONUDA 2.SAYFADA BLACKMAN İSİMLİ ÜYE DE AYNI ŞEYDEN BAHSEDİYOR TELEFONUN ARKASINDA TD-LTE YAZIYOR DİYE.AMA TELEFONU AÇTIĞINDA H+ YANİ 3G İLE BAĞLANABİLDİĞİNİ YAZMIŞ SONRAKİ YORUMLARINDA. ACABA BU 3G KULLANILMAMA MUHABBETİ İLK LTE MODELLERİNDE Mİ GEÇERLİ.YA DA YENİ TD-LTE MODELLERİ FDD-LTE DESTEĞİ DE Mİ SUNUYOR. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

KONU LİNKİ

http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=1662&page=2

ÜYE ADI 'BLACKMAN'

İLK MESAJI
'''Arkadaşlar 2 hafta önce mi4 fdd modeli sipariş ettim. bugün elime geçti fakat arka kapakta td-lte yazıyor. Satıcı kapaktakine bakma fdd desdekli diyor. Fdd kullananlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Sizinkilerde de td-lte mi yazıyor. telefonun içinden bunu nasıl kontrol edebilirim.'''

TEKRARDAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ.

TaeZStkyoht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan Türk
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
0
An itibari ile bu sürümde Turkcell hat ile 4G çekmemektedir. Başka hat ile deneyen var mı?

Oyla:

tekfiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oguzhan
Cihazım
mi4 LTE
Konular
3
Bizde sıkıntı yok. 4g bağlanıyor

Oyla:

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Anladığım kadarıyla uluslararası dolaşım için bir kaç tane hedef bant dışındaki bantları destekliyorlar. Her marka/modelde olmayabilir.

Oyla:

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Ben istanbul bağcılar dayım kısmı yerlerde 4g çekiyor gün boyunca gaziosmanpasadayim orda full 4g çekiyor.telefonun arkasında td LTE yazıyor..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
benim mi4c de td-lte. Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Yeşilköy civarı hep 4g hic 3gye düşmedi. İstanbul'un büyük kısmında sorun yok diye tahmin ediyorum

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
arkadaşlar şu konuya lütfen net bir çözüm bulun benim bildiğim 4g li bütün modelerin arkasında td lte yazıyor fakat hepsi türkiye uyumlu değil arkadaşımda td lte 16gb mi4 var hem 3g hem 4g sıkıntısız kullanıyor benim telefonda 64 gb lte var sözde ama ne 3g nede 4g de bağlantı kuramıyorum 3g için benim modele sahip olanlar için yapacak birşey yok anladım fakat belki 4 g frekansı yakalar diye bekledim ondada sonuç yok şuan cin için üretilen modellerde durum bu bu adamlarda global versiyona ek bi açıklama bile yazmıyor zamanında çinden arkadaşa aldırdık satan satıcı wcdma diye yazdığım notu bile anlamamış gerizekalı sattığı ürünün ne olduğunu bilmiyolar ve çin için üretilen modeli vermişler kabullendik durumu mecburen 4g yi bekledik gezmediğim forum kalmadı ama 4g benim gibilere merhem olur dedik ama kahretsin olmuyo işte ne bir ayar ne bir dosya flashlama yöntemi bulamadım bu işlerden analayan bir arkadaş varsa artık net bir cvp versin lütfen benim model
(mi4 lte cmcc) biz 2g ye mahkum mu kalacaz bi cvp lütfen bilen abilerden yoksa attığım imei ile alakalı bir durummu eski bir telefon imeisi atmiştim bilmiyorum kafa oldu çorba işin kısacası
Hocam avrupada mi4 td-lte olan sadece mi4 lte-cu olan modeller destekliyor onun haricindeki modeller avrupada 4g destegi saglamiyor. Bunu xiaomi avrupadaki bir adrese mail gondermistim 2 tane 4g bandini destekliyor onun haricinde desteklemiyor. Sizin telefon icin yapilabilecek pek birsey yok gibi. En guzeli ingilizce guzel bir mail hazirlayip xiaomi ye gondermen olacak. Saygilar.

Oyla:

TaeZStkyoht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan Türk
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
0
Arkadaşlar Mi4c tabi çeker. Çünkü onda hem FDD hem TDD var, arkasında TDD yazsa da. Sizin telefonlar FDD'den çekiyor. Bizimki Mi4 lte cmcc. Altun1055 adlı kullanıcı ile aynı durumdayım ben de. Lanet olsun bunlara ki TDD aldılar ama TDD yayını yapmıyorlar. Ben Turkcell'e bir şikayet bıraktım. Bakalım bir açıklama dönerler umarım.

Oyla:
Üst Alt