Soru Xiaomi MI4 serisinin en iyisi

SezerFilik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
H.Sezer
Cihazım
GM Discovery
Konular
2
Merhaba arkadaşlar , başlıkta olduğu gibi Xiaomi'nin 3 tane MI4 serisi var.4c,4i ve 4. En iyisi hangisi arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler :)

deptor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deptor
Cihazım
Mi4 Lte
Konular
0
Telefonumu yenileme zamanı geldi ve xiaomi telefonlarından satın almak istiyorum. Mi4 Lte görünüş ve özellikleri itibariyle beğendiğim cihaz, beni tek düşündüren ek kart takılamaması ve dahili hafızanın 16 gb olmasıdır. Çok sık telefon değiştirmem, uzun dönem kullanmak istiyorum ve alacağım cihazda ülkemizde garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu durumda cevabını aradığım şu sorular var; 16 gb hafıza yeterli geliyor mu? Aynı ürünün resmi ith. 64 gb si gelir mi ya da mi 4c 32 gb resmi ithalat ne zaman satışa çıkar ya da alternatif red mi 3 gibi cihazlar resmi olarak ne zaman satışa çıkar. Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.? Teşekkürler.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Telefonumu yenileme zamanı geldi ve xiaomi telefonlarından satın almak istiyorum. Mi4 Lte görünüş ve özellikleri itibariyle beğendiğim cihaz, beni tek düşündüren ek kart takılamaması ve dahili hafızanın 16 gb olmasıdır. Çok sık telefon değiştirmem, uzun dönem kullanmak istiyorum ve alacağım cihazda ülkemizde garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu durumda cevabını aradığım şu sorular var; 16 gb hafıza yeterli geliyor mu? Aynı ürünün resmi ith. 64 gb si gelir mi ya da mi 4c 32 gb resmi ithalat ne zaman satışa çıkar ya da alternatif red mi 3 gibi cihazlar resmi olarak ne zaman satışa çıkar. Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.? Teşekkürler.

Bunlar daha önce birçok defa dile getirildi ama forum yedekten döndüğü için arada silinmiş olabilir.
Mi4i özellik itibariyle Mi4'ün altında bir cihaz. Daha doğrusu orta seviye denen cihazlar arasında en iyilerden.
Mi4c özellik itibariyle üst seviye olmasına rağmen malzeme kalitesi olarak Mi4'ün çok altında. Bu telefonun ithal edilmesi mümkün değil. Çünkü Xiaomi'nin her iki sim yuvasına da aynı IMEI numarasını vermesi, BTK kaydını imkânsız hale getiriyor ve ithal izni verilmiyor. Resmi ithali için Xiaomi'nin bu yuvalara ayrı ayrı IMEI numarası vermesi gerekiyor. Adamların sadece Çin için ürettikleri bir cihaza böyle birşey yapmaları da elbette söz konusu değil.
Mi4'ün 64GB modeli Mi sitesinden bile kaldırıldı. 16 ile yetinmek zorundasınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

IIAlparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Es'ad
Cihazım
S7 Edge
Konular
6
Yanlış Bilmiyorsam MI4i de MI4c de Tamamıyla Plastik Arkadaşlar...
Lakin MI4'ün Çelik Kenarları Bulunmakta..Bunu Göz Ardı Etmelisiniz Bence..

Oyla:

slycuk

Usta Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selcuk
Cihazım
mi4 lte cu
Konular
13
Merhaba arkadaşlar , başlıkta olduğu gibi Xiaomi'nin 3 tane MI4 serisi var.4c,4i ve 4. En iyisi hangisi arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler :)
telefonu bende kullaniyorum ve cok memnunum miuiturkiye alisveris sitesinden kolayca hic dusunmeden alabilirsiniz otg destegi oldugu icinde yer hafiza konusunda da sikinti yasamazsiniz ayrica turkiye garantili telefonu elinizde aldiginizda zaten luks bir telefon kullandiginiz ayrica rom konusunda miui7 ve gercekten super tavsiye ederim ben kullaniyorum kesinlikle tavsiyem mi4 lte

Oyla:

deptor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deptor
Cihazım
Mi4 Lte
Konular
0
Cevaplarınız için teşekkürler. Çok kullanılan İphone 6 da da 16 gb dahili bulunmakta. Otg desteği olması güzel fakat yinede kararsız kalmaktayım. Çünkü; telefonumu uzun süre değiştirmeyeceğim. Cevaplarınıza göre Mi 4c nin resmi olarak gelmesi zor görünüyor. Şimdi mi 4 ile honor 6 arasında kararımı vereceğim.
*( Yurt dışından getirenler var yalnız resmi ithalat dışında telefon kullanmaya sıcak bakmıyorum. Yasal ve garantili olması lazım)

Son düzenleme:
Oyla:

mert can

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi4C
Konular
0
mi4C yi çinden getirenler var, getirtip imei atıp kullanabilirsiniz, ben sipariş verdim 10 güne gelecek inşallah.

Oyla:

slycuk

Usta Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selcuk
Cihazım
mi4 lte cu
Konular
13
Cevaplarınız için teşekkürler. Çok kullanılan İphone 6 da da 16 gb dahili bulunmakta. Otg desteği olması güzel fakat yinede kararsız kalmaktayım. Çünkü; telefonumu uzun süre değiştirmeyeceğim. Cevaplarınıza göre Mi 4c nin resmi olarak gelmesi zor görünüyor. Şimdi mi 4 ile honor 6 arasında kararımı vereceğim.
*( Yurt dışından getirenler var yalnız resmi ithalat dışında telefon kullanmaya sıcak bakmıyorum. Yasal ve garantili olması lazım)
ben mi4 derim android 6.0 da geliyor honor 6/cihazi bilmiyorum guncellemeyi ne kadr goturecekleride belli degil en azindan mi4 kendi romuna guncelleme ve android os surumune guncelleme vermekte sikildinmi windows 10 mobile cevirisin al bide sana bonus :)

Oyla:

YUCELIUS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ycl
Cihazım
OP8PRO
Meslek
eyyamcı
Konular
2
64gb olsa çok iyi olurdu fakat olmadı 16gb ile idare ediliyor olsada tatmin olunmuyor..16gb felan amma mi4 çok güzel telefon...

MI 4C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt