Telefonumu yenileme zamanı geldi ve xiaomi telefonlarından satın almak istiyorum. Mi4 Lte görünüş ve özellikleri itibariyle beğendiğim cihaz, beni tek düşündüren ek kart takılamaması ve dahili hafızanın 16 gb olmasıdır. Çok sık telefon değiştirmem, uzun dönem kullanmak istiyorum ve alacağım cihazda ülkemizde garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu durumda cevabını aradığım şu sorular var; 16 gb hafıza yeterli geliyor mu? Aynı ürünün resmi ith. 64 gb si gelir mi ya da mi 4c 32 gb resmi ithalat ne zaman satışa çıkar ya da alternatif red mi 3 gibi cihazlar resmi olarak ne zaman satışa çıkar. Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.? Teşekkürler.
Bunlar daha önce birçok defa dile getirildi ama forum yedekten döndüğü için arada silinmiş olabilir.
Mi4i özellik itibariyle Mi4'ün altında bir cihaz. Daha doğrusu orta seviye denen cihazlar arasında en iyilerden.
Mi4c özellik itibariyle üst seviye olmasına rağmen malzeme kalitesi olarak Mi4'ün çok altında. Bu telefonun ithal edilmesi mümkün değil. Çünkü Xiaomi'nin her iki sim yuvasına da aynı IMEI numarasını vermesi, BTK kaydını imkânsız hale getiriyor ve ithal izni verilmiyor. Resmi ithali için Xiaomi'nin bu yuvalara ayrı ayrı IMEI numarası vermesi gerekiyor. Adamların sadece Çin için ürettikleri bir cihaza böyle birşey yapmaları da elbette söz konusu değil.
Mi4'ün 64GB modeli Mi sitesinden bile kaldırıldı. 16 ile yetinmek zorundasınız.
Sent from my MI PAD using Tapatalk