Soru Xiaomi MI4 serisinin en iyisi

SezerFilik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
H.Sezer
Cihazım
GM Discovery
Konular
2
Merhaba arkadaşlar , başlıkta olduğu gibi Xiaomi'nin 3 tane MI4 serisi var.4c,4i ve 4. En iyisi hangisi arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler :)

Gulcura

GULCURA
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baslangic
Cihazım
Xiaomi 4c 32
Konular
1
ben 4 c çift hatlı getirdim imei numaraları aynı nasıl kayıt yaptırcam bilen yardımcı olabilen varmı

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
mi4 ve mi4C kullanmış ve halen kullanan birisi olarak mi4 gerek duruş gerek batarya performansı olarak ideal bir üründür.Üstelik birde siyah ürünü alırsanız asilliğe asillik katarsınız. Hakkınız da hayırlısı olsun.

Oyla:

zekirdekx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi4
Konular
9
16gb hafıza beni de düşündürmüştü.
arada telefondaki fotoğrafları bilgisayara yedeklerim diye aldım geçtim telefonu.
google fotoğraflar uygulamasının fotoğrafları yedekleme servisini kullanıyorum.
sınırsız depolama mümkün.
fotoğrafları videoları orijinal olarak saklamak istersen 15gb alan veriyor

Oyla:

deptor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deptor
Cihazım
Mi4 Lte
Konular
0
Arkadaşlar teşekkür ederim. Mi4 teki hafızanın küçük olması Honor 6'da karar vermeme sebep olmuştu. Yalnız Türkiye'de Honor 6 nın resmi olarak satılan cihazında (her ülkede cihazın farklı donanım sürümleri var)yazılım problemleri var ve tüm problemleri giderecek yazılımında henüz çıkmamış olmasından, Mi4 olarak kararımı değiştirdim. 16 GB nin yeterli olacağını umuyorum. Önümüzde ki hafta mi4 alacağım inşallah memnum kalırım.

Oyla:

redmourne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
altug
Cihazım
mi4
Konular
3
birbirine bu kadar yakın cihazların kullanımda bir fark yaratcağını düşünmüyorum ben performans olarak.

gözüne güzel görüneni almanı öneririm. benim tercihim mi4 tü; çünkü metal kasası ve eldeki hissiyatını sevmiştim.

Oyla:

deptor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deptor
Cihazım
Mi4 Lte
Konular
0
Mi4 lte aldim ve yaklaşık 10 gündür kullanmaktayim. Cihazı satın almadan önce tek tereddüt ettiğim konu depolamanin az olmasıydı, lakin cihazi kullaniyorum ve16 gb uzun dönem yeterli olacaktır. Ayrica batarya 2g de kullanıyorum neredeyse 4 gün gidecek(ara sıra oyun ya da video izlersem 2 gün gidiyor) cihaz cok uyumlu yazilimsal ya da donanimsal herhangi bir problemle karsilasmadim, kitkat ve miui7 yuklu geliyor. Android 6 gelecek belkide yuklemem bu uyumlu surumde kalabilirim. Almak isteyipte tereddüt edenler benim gibi sakin bir kullanıcı ise kesinlikle alabilirsiniz. Zaten günde ortalama 50 fotoğraf çekecek birine tüm depolama seçenekleri çözüm getirmeyecektir. Tüm yönlendiren arkadaşlara teşekkürler.

Oyla:

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Arkadaslar mi 4 cihazimda yakinlik sensoruyle ilgili bir sorun basladi.
Birini aradigimda telefonu kulagima goturup indirdigimde ekran acilmiyor. Bu sorun daha onceki xiaomi cihazlarda da oluyordu. Genel bir sorun mu acaba?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt