xiaomi mi4 lte PC'ye bağlanamama problemi

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Sayın XeneX;
hayır bende bir tane vardı

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
hocam mi 4 için pc ye driver yüklediniz mi ? hani çok saçma görmemesi bende driver olmadan da görüyordu takınca iki şey çıkıyor mi pc suite bide dahili depolama diye ilginç
Sevgili kardeşim benim denedim herşeyi ben kablo da yaptım kendim driver yazdım yükledim yine görmedi kendisinin ki leri de yükledim yine görmedi her şeyi denedim geliştirici Mod açık zaten hata ayıklamayi açtım kapattım yine olmadı neyse bu aralar yoğunum işler yoğun müsait bir zaman da zenex e vereceğim teli bi de o baksın şuan da bir sorunum yok sadece bilgisayar görmüyor o kadar

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Sevgili kardeşim benim denedim herşeyi ben kablo da yaptım kendim driver yazdım yükledim yine görmedi kendisinin ki leri de yükledim yine görmedi her şeyi denedim geliştirici Mod açık zaten hata ayıklamayi açtım kapattım yine olmadı neyse bu aralar yoğunum işler yoğun müsait bir zaman da zenex e vereceğim teli bi de o baksın şuan da bir sorunum yok sadece bilgisayar görmüyor o kadar
Hocam yukarıda arkadaş çözümü paylaşmış kesin çalışıyor onuda deneyin derim yukarda link var o konu girip gerekli işlemleri yaparsanız oluyor

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar bilgisayarımda mi flaş yüklü olduğu olduğu halde resimde de görüldüğü gibi usb sürücüsü yüklü değil görünüyor bu sebeble mi flash tool ile yazılım atamıyorum denemediğim yöntem kalmadı en son bilgisayar telefonu hiç görmüyordu yukarda söylenen yöntemle taşınabilir aygıtlardaki soruru çözdüm ama bu soruna çözüm bulabilecek arkadaşlar varmı. mi 4lte usb sürücüsünüde yükledim ama nafile

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
arkadaşlar bilgisayarımda mi flaş yüklü olduğu olduğu halde resimde de görüldüğü gibi usb sürücüsü yüklü değil görünüyor bu sebeble mi flash tool ile yazılım atamıyorum denemediğim yöntem kalmadı en son bilgisayar telefonu hiç görmüyordu yukarda söylenen yöntemle taşınabilir aygıtlardaki soruru çözdüm ama bu soruna çözüm bulabilecek arkadaşlar varmı. mi 4lte usb sürücüsünüde yükledim ama nafile
Sürücü kısmına gelip sağ tık sürücüyü güncelleştir diyoruz, ikinci sırada bulunan sürücü yazılımı için bilgisayaramı tara diyoruz, çıkan ekranda yine ikinci seçenek olan bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmem izin ver i tıkla, çıkan ekranda Uyumlu donanımları göster var onu tik yapın, Model yazan yerde seçenekler çıkacak, MTP Device / MTP USB Aygıtı yada android inferance onu tıkla işlem tamam. Bu arada telefonda USB Hata Ayıklama aktif edin hocam.

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38

çözüm linkindeki "cihazımız usb ile bağlı olsun hata ayıklama modu açık olsun ve medya aracı(mtp) seçeneğinde olsun" açıklamalarını yaptınız mı, bu işleem sırasında telefon usb ile bağlı mı, usb ile bağlıyken çözülmüştü sorun bende. çözümün anlatıldığı linkte sorun isterseniz bir de

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-usb-sorunu-cozumu.11783/#post-120021

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
amet42 hocam söylediğiniz seyleri yaptım ama bu hatayı veriyor. cihazım usb ile bağlı hata ayıklama modu açık ve medya aracı(mtp) seçeneğinde bilgisayardan telefona ve telefondan bilgisayara her türlü şeyi atabiliyorum bunlarda sıkıntı yok benim sorunum mi flash ile yazılım atamıyorum. birde önceleri telefonu bilgisayara bağlayınca cdroom yazılımı çıkıyordu artık oda yok sanırım benim usb driverlerlarında bir sorun var ve bu yüzden olmuyor.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam acaba miflash yükleyebilir misiniz bilgisayarınıza bide ondan sonra deneyin derim i.km

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
zaten başından beri mi flash yüklü hocam. hatta uyumsuz olabilir düşüncesi ile farklı sürümlerini bile yükledim bilgisayara

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hmm anladım hocam sorununuz o zaten bide ben size bir link vereyim oradan deneseniz olur mu ?

Üst Alt