Sevgili kardeşim benim denedim herşeyi ben kablo da yaptım kendim driver yazdım yükledim yine görmedi kendisinin ki leri de yükledim yine görmedi her şeyi denedim geliştirici Mod açık zaten hata ayıklamayi açtım kapattım yine olmadı neyse bu aralar yoğunum işler yoğun müsait bir zaman da zenex e vereceğim teli bi de o baksın şuan da bir sorunum yok sadece bilgisayar görmüyor o kadarhocam mi 4 için pc ye driver yüklediniz mi ? hani çok saçma görmemesi bende driver olmadan da görüyordu takınca iki şey çıkıyor mi pc suite bide dahili depolama diye ilginç
Hocam yukarıda arkadaş çözümü paylaşmış kesin çalışıyor onuda deneyin derim yukarda link var o konu girip gerekli işlemleri yaparsanız oluyorSevgili kardeşim benim denedim herşeyi ben kablo da yaptım kendim driver yazdım yükledim yine görmedi kendisinin ki leri de yükledim yine görmedi her şeyi denedim geliştirici Mod açık zaten hata ayıklamayi açtım kapattım yine olmadı neyse bu aralar yoğunum işler yoğun müsait bir zaman da zenex e vereceğim teli bi de o baksın şuan da bir sorunum yok sadece bilgisayar görmüyor o kadar
Sürücü kısmına gelip sağ tık sürücüyü güncelleştir diyoruz, ikinci sırada bulunan sürücü yazılımı için bilgisayaramı tara diyoruz, çıkan ekranda yine ikinci seçenek olan bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmem izin ver i tıkla, çıkan ekranda Uyumlu donanımları göster var onu tik yapın, Model yazan yerde seçenekler çıkacak, MTP Device / MTP USB Aygıtı yada android inferance onu tıkla işlem tamam. Bu arada telefonda USB Hata Ayıklama aktif edin hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar bilgisayarımda mi flaş yüklü olduğu olduğu halde resimde de görüldüğü gibi usb sürücüsü yüklü değil görünüyor bu sebeble mi flash tool ile yazılım atamıyorum denemediğim yöntem kalmadı en son bilgisayar telefonu hiç görmüyordu yukarda söylenen yöntemle taşınabilir aygıtlardaki soruru çözdüm ama bu soruna çözüm bulabilecek arkadaşlar varmı. mi 4lte usb sürücüsünüde yükledim ama nafile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar bilgisayarımda mi flaş yüklü olduğu olduğu halde resimde de görüldüğü gibi usb sürücüsü yüklü değil görünüyor bu sebeble mi flash tool ile yazılım atamıyorum denemediğim yöntem kalmadı en son bilgisayar telefonu hiç görmüyordu yukarda söylenen yöntemle taşınabilir aygıtlardaki soruru çözdüm ama bu soruna çözüm bulabilecek arkadaşlar varmı. mi 4lte usb sürücüsünüde yükledim ama nafile