Yardım Xiaomi mi4 Kulaklık alanını kapatmayın

blackhawk060

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan Can
Cihazım
Xiaomi Mi4 L
Konular
1
Telefonun güç tuşuna basıyorum. Kulaklık alanını kapatmayin diye uyarı çıkıyor. Bu özelliği kapatmak için ses açma ve geri tuşuna basın diyor. Basıyorum yine duzelmiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-11-21-20-13-56-070_lockscreen.png
    Screenshot_2016-11-21-20-13-56-070_lockscreen.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 329

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhabalar mi 4 te ekran kilidini ayarlayınca ekte gönderdim, cep moduna müdehale ettirmiyor telefon
Hocam böyle bişey olmaması lazım elimde mi4 olmadığı için test edemiyorum ama ekran kilidini devre dışı bırakıp kapatmayı dener misiniz.

Oyla:

alperen3420

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
başlangıç
Cihazım
mi 4
Konular
0
Hocam böyle bişey olmaması lazım elimde mi4 olmadığı için test edemiyorum ama ekran kilidini devre dışı bırakıp kapatmayı dener misiniz.
Sizi de meşgul ediyorum, şimdi kilit ekranı ayarlamayıp cep modunu devre dışı bıraktığım zaman telefon cepte açılıp arama veya ayarlarda değişiklik yapma durumu oluşabiliyor, cep modunu ayarladığım zaman malum kulaklık alanını kapatmayın uyarısı çıkıyor, yukarıda belirttikleri gibi kırılmaz çamdan da olabilir tam bilemedim.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Sizi de meşgul ediyorum, şimdi kilit ekranı ayarlamayıp cep modunu devre dışı bıraktığım zaman telefon cepte açılıp arama veya ayarlarda değişiklik yapma durumu oluşabiliyor, cep modunu ayarladığım zaman malum kulaklık alanını kapatmayın uyarısı çıkıyor, yukarıda belirttikleri gibi kırılmaz çamdan da olabilir tam bilemedim.
Hocam o uyarı bizde de oluyor arada, örneğin telefon çalarlen cepten ilk çıkarttığımızda o uyarı geliyor ama birkaç saniye sonra gidiyor.Eğer sizde gitmiyorsa ekran koruyucunuzdan olabilir. Ayarlar>telefon hakkında>Çekirdek sürümüne 5 defa peş peşe tıklayın açılan pencerede proximity sensör'e tıklayın Ekrana rakamlar gelecek elinizi ekranın üst kısmındaki yakınlık sensörüne yaklaştırın ekrandaki akam değişecektir tam yaklaştırdığınızda sıfır olması lazım.İsterseniz ekrandaki tuşa basarak kalibre edebilirsiniz.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bu sadece eu romlarda oluyor bildiğim kadarıyla global romda veya China romunda böyle birşey yok

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Bu sadece eu romlarda oluyor bildiğim kadarıyla global romda veya China romunda böyle birşey yok
Aynen hocam Cep modunu devre dışı bırakması custom romlarda var genelde.Bende görmedim global veya Çin resmi romlarda.

Oyla:

Asparuh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musab
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Hocam o uyarı bizde de oluyor arada, örneğin telefon çalarlen cepten ilk çıkarttığımızda o uyarı geliyor ama birkaç saniye sonra gidiyor.Eğer sizde gitmiyorsa ekran koruyucunuzdan olabilir. Ayarlar>telefon hakkında>Çekirdek sürümüne 5 defa peş peşe tıklayın açılan pencerede proximity sensör'e tıklayın Ekrana rakamlar gelecek elinizi ekranın üst kısmındaki yakınlık sensörüne yaklaştırın ekrandaki akam değişecektir tam yaklaştırdığınızda sıfır olması lazım.İsterseniz ekrandaki tuşa basarak kalibre edebilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam baya canımı sıkmıştı bu durum bilgi sayesinde düzeldi.
Global rom 8.2.2 kararlı sürüm benimki bu özellik kullanılır durumda

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Teşekkür ederim hocam baya canımı sıkmıştı bu durum bilgi sayesinde düzeldi.
Global rom 8.2.2 kararlı sürüm benimki bu özellik kullanılır durumda
Rica ederiz, iyi forumlar.

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
halilmetekirikkale
Merhabalar Kırıkkaleli topram nörüyon bir ben sanırdım Kırıkkaleli kendimi bu ortamda :) seni görmek güzel dorusu.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Oyla:

ImBgc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İrem
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ekran kilidini kaldırdığimda ayarlar > ekran kilidi >gelişmiş kısmındaki cep modunu aktiflestirip kapatabiliyorum ama kilit koyduğumda dokunamıyorum o kısma. Hata verdiğinde ses açma +geri tuşuna basarak bu özelliği kapatabilecegimi söylüyor ama yine kapatamıyorum. Söylediğiniz gibi sensöru engelliyor mu diye test ettim sensöre yaklaştığında sifirliyor yani ekran koruyucu ile de ilgili değil sanırım nasıl bir yöntem izlemeliyim?

Oyla:
Üst Alt