- Adım
- Yasin
- Cihazım
- S23U 12/256
- Konular
- 6
hukukcu076 zip dosyasını klasöre ayıklayıp sonra toplu iş dosyasını çalıştırıyorsunuz değil mi?
Evet.hukukcu076 zip dosyasını klasöre ayıklayıp sonra toplu iş dosyasını çalıştırıyorsunuz değil mi?
Dün aynı sekilde format data yaptiktan sonra rom dosyasını atamagim için yükleyemedim hocam bende , format data sonrası tekrar başlat yaptığımda zaten twrp silindi yanlış hatırlamıyorsam ama twrp kalacak şekilde açıldığında da telefonu görmedi bilgisayar bende ugrasamasim fazlaStabil olan TWRP ile yüklenebiliyor. Henüz hybrit ya da fastboot olarak yayınlanmadı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkteki A13 olanı indirin. Cihaz fastboot modunda iken indirmiş olduğunuz imaj ile cihazı boot edin "fastboot boot xxx.img" şeklinde.
TWRP açılınca ROM u yüklersiniz. Cihazı yeniden başlatmadan önce; eğer Xiaomi.Eu stabilden yükseltme yapıyorsanız format data yapmanıza gerek yok. Haftalık sürümden ya da başka bir MIUI ROM dan geçiyorsanız format data yapmanız gerekecek.
ROM u yüklemeden önce wipe/format data yaptığımda yükleme başarısız oluyor ya da depolamayı görüntüleyemediğim için ROM u yükleyemiyordum. Düzelttiler mi bilmiyorum.
Aslında bir tek mi 11 ultra için değişim var bu hafta ekranın geç kapanması açılması hz düşmeleri gibi ekranla ilgili sorunları çözümlediklerini söylemişlerV14.0.23.3.27.DEV | haftalık güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme detayları ; güvenlik güncellemesi yapılmış sadece.
İndir ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir