Yardım Xiaomi mi10 Ekrandaki uzun dikey pembe çizgi

Falcon78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonu 3 gün önce aldım ve ekranda sol tarafta dikey pembe çizgi sürekli duruyor.ilk başta bildirim ışıklarıyla ilgili bir şey sandım ama hiç bir şekilde gitmiyor. Çözümü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• IMG-20200813-WA0005.jpg
    IMG-20200813-WA0005.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 109

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Devam hocam çünkü sorun yazılımsal değil donanımsal kullanılan sensör istikrarsız ve yeni denenen bi sensör oda bu cihazda kullanılmış çünkü çinde satılmayan bi model milliyetçilik kokuyor :)

Bende donanımsal olduğunu düşünüyordum ama yazılımsal diyordu çoğu kişi iyice durum netleşir yeni sürümlerle diye bekliyordum sizde yazınca şimdi iyice anlaşılmış oldu iyi cihaz ama bir yanada bir takım sıkıntılarından yazık olan bir cihaz.

Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bende donanımsal olduğunu düşünüyordum ama yazılımsal diyordu çoğu kişi iyice durum netleşir yeni sürümlerle diye bekliyordum sizde yazınca şimdi iyice anlaşılmış oldu iyi cihaz ama bir yanada bir takım sıkıntılarından yazık olan bir cihaz.
Hocam inanın tasarımı dışında hiçbir iyi tarafını görmedim kullandığım süre boyunca.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam inanın tasarımı dışında hiçbir iyi tarafını görmedim kullandığım süre boyunca.
kişisel görüşüm mi serisinde lite s gibi modellere girmeyecekti mi serisinin kendince bir populeritesi vardı böyle cihazlarla onuda bozuyorlar sanki oylesine yapılmak için yapılmış bir cihaz anlatılanlara göre redmi serisiyle istediği gibi oynasınlar ki zaten oynuyorlar

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
kişisel görüşüm mi serisinde lite s gibi modellere girmeyecekti mi serisinin kendince bir populeritesi vardı böyle cihazlarla onuda bozuyorlar sanki oylesine yapılmak için yapılmış bir cihaz anlatılanlara göre redmi serisiyle istediği gibi oynasınlar ki zaten oynuyorlar

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamda öylesine yapılmış bir ara model sadece tasarımıyla ve fiyatıyla satış rakamları yüksek ama alan çoğu kişi en az 1 sorunundan muzdarip.

Oyla:

sam3d

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samed
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar mi note 10 lite telefonumda 12.0.3 güncellemesinden sonra sol tarafta uzun pembe çizgi bende de oluştu telefonum 4 aylık genpa garantili.. Ben telefonu hiç düşürmedim.. hatta telefonda küçük 1 2 kılcak çizik dışında hiç bir şey yok.. Başta yazılımsal sandım ama donanımsal olduğunu anladım.. Garantiye verdim sağ olsunlar aynı gün içinde garantiden ekranı değiştirdiler. Bilseydim (kulakta ekran açık kalma) kronik sensör sorununu da söylerdim. O soruna alıştım herhalde artık :)

Oyla:

_enesnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi10 t
Konular
9
Ben de hepsi buradadan aldım üretim hatası olabilir. Garantiye verin fln derlerse kabul etmeyin yenisini isteyin veya iade talep edin

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
_enesnn, Geçen senenin konusu ? Yazarken dikkat edin....

Oyla:
Üst Alt