Sol tarafta düğme yok mi10 da, sağa doğru çekince normal Google sayfası geliyor ama hepsinde o sayfa geliyor zaten, Hepsiburada ya talep oluşturdum, telefon ne düştü ne hasar aldı direk kutudan çıkan kılıfına taktım zaten elime alır almaz. Bundan önce mi9 kullanıyordum böyle bir şey başıma gelmedi. İnternetten baktığımda Samsung telefonların edge olanlarının bazı modellerinde aynı bu şekilde bir sürü sorun olduğunu gördüm YouTube da da videolar var, hasar düşme olmadan bu çizginin fabrikasyon kaynaklı olduğunu anlatan yorumlar okudum. Xiaomi mi10 da kenarları kavisli edge mi deniyor neyse, acaba tasarım kaynaklı mı veya o kavis kısımlarına has bir durum mu bilmiyorum haliyle, tecrübesi olanlar vardır diye buraya danışmak istedim belki menüden kapatılan bir şeydir diye. Düşmüş hasar almış yorumlarını yazan katılımcılara istirham ediyorum, ön yargıdan uzak imalat kaynaklı olabileceğini herkes değerlendirsin lütfen sonuçta mi10 yeni yeni alıyor insanlar, belki daha başka sorunları da ortaya çıkacak