Yardım Xiaomi mi10 Ekrandaki uzun dikey pembe çizgi

Falcon78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonu 3 gün önce aldım ve ekranda sol tarafta dikey pembe çizgi sürekli duruyor.ilk başta bildirim ışıklarıyla ilgili bir şey sandım ama hiç bir şekilde gitmiyor. Çözümü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• IMG-20200813-WA0005.jpg
    IMG-20200813-WA0005.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 109

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sol tarafta düğme yok mi10 da, sağa doğru çekince normal Google sayfası geliyor ama hepsinde o sayfa geliyor zaten, Hepsiburada ya talep oluşturdum, telefon ne düştü ne hasar aldı direk kutudan çıkan kılıfına taktım zaten elime alır almaz. Bundan önce mi9 kullanıyordum böyle bir şey başıma gelmedi. İnternetten baktığımda Samsung telefonların edge olanlarının bazı modellerinde aynı bu şekilde bir sürü sorun olduğunu gördüm YouTube da da videolar var, hasar düşme olmadan bu çizginin fabrikasyon kaynaklı olduğunu anlatan yorumlar okudum. Xiaomi mi10 da kenarları kavisli edge mi deniyor neyse, acaba tasarım kaynaklı mı veya o kavis kısımlarına has bir durum mu bilmiyorum haliyle, tecrübesi olanlar vardır diye buraya danışmak istedim belki menüden kapatılan bir şeydir diye. Düşmüş hasar almış yorumlarını yazan katılımcılara istirham ediyorum, ön yargıdan uzak imalat kaynaklı olabileceğini herkes değerlendirsin lütfen sonuçta mi10 yeni yeni alıyor insanlar, belki daha başka sorunları da ortaya çıkacak
Kısayol düğmesinden kastım, donanımsal değil yazılımsal bir şey hocam.. Neyse iade talebi umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Oyla:

Falcon78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 10
Konular
1
Kısayol düğmesinden kastım, donanımsal değil yazılımsal bir şey hocam.. Neyse iade talebi umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
Cahilliğime verin lütfen anlamamışım kastettiğiniz hususu, yazılımsal dediğiniz nasıl kontrol ediliyor paylaşırsanız sevinirim

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cahilliğime verin lütfen anlamamışım kastettiğiniz hususu, yazılımsal dediğiniz nasıl kontrol ediliyor paylaşırsanız sevinirim
Estağfurullah hocam..
Çizginin üstünden elinizi sağa kaydırınca kısayollar çıkar, ana ekran, geri, son uygulamalar vs. Ama sanırım sizin sıkıntınız öyle değil.. Acaba açıp unuttunuz mu kısayol düğmesini filan diye düşündüm.. Umarım iade kabul edilir.

Oyla:

Msamilcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ekran görüntüsü aldığınızda o çizgi çıkmıyorsa ekran gidik hocam. Hiç düşünmeden iade sürecini başlatın.

Oyla:

Falcon78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 10
Konular
1
Ekran görüntüsü aldığınızda o çizgi çıkmıyorsa ekran gidik hocam. Hiç düşünmeden iade sürecini başlatın.
Aynen ekran görüntüsü aldım çıkmadı çizgi evdeki başka telefonla çektim bende, başlattım iade süreci.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Merhaba, telefonu 3 gün önce aldım ve ekranda sol tarafta dikey pembe çizgi sürekli duruyor.ilk başta bildirim ışıklarıyla ilgili bir şey sandım ama hiç bir şekilde gitmiyor. Çözümü bilen var mı?
Kargocuların nasıl çalıştığı malum keşke cihazı açıp deneyip hasarlı ise hasar tutanağı tutup öyle teslim alsaydınız büyük bir ihtimal taşıma işlemleri sırasında hasar aldı cihaz.

Oyla:

Bella

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kader
Cihazım
Mi note10 lite
Konular
0
Aynısı bende de oluyor ama bu kadar fazla değil geri gidiyor geliyor

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Düşme ile alakalı değil büyük ihtimal panel sorunlu aynı sorun Samsung s7 edge lerde mevcut hemde %50 sinden fazlasında inşallah bu cihazlarda da kronik bir sorun değildir Xiaomi redmi note 7 mi6 mi5s gibi cihazlarda da ghost screen sorunu vardı LG panellerinde kronik hepsinde oluyordu

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Ekran flex kablosu sanırım. 2016 da ilk çıkan s7 edge partilerinde mevcuttu. Ekranlar değişiyordu. Aynı şekilde ekran kenarı ya da ortaya yakın alandaki pembe çizgi. Montaj esnasında flex kablonun baskı almasından oluyordu. Yeni aldıysanız değişim talep edin, ya da tamirat. Yazılımsal bir şey değil.

Oyla:

Yiğit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiomi mi 10 lit
Konular
0
Bende de aynı çizgi oluştu acaba tamir düzeltebildin mi pembe çizgiyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben düşürdükten sonra oluştu sende de kargoyla gelirken olmuş olabilir

Oyla:
Üst Alt