Haber Xiaomi mi note2 sızdırıldı(çift kamera ve kavisli ekranlı)

Analist Pan Juitang cihazın ağustosta çıkacağını iddaa ediyor. snapdragon 821 işlemci,1080p ve 2K çözünürlükte 5,7 “Super AMOLED ekran ek olarak 2K çözünürlüğe sahip bir üçüncü bir varyant olacak ve kavisli ekrana sahip .2.5d gorilla glass kaplama, basınca duyarlı ekran ve gömülü parmak izi yer alacak.

Ram hafızasıda farklılık gösterecek 4GB + 32GB versiyonu, 6GB + 64GB modeli ve RAM6GB ama depolama 128GB başka bir versiyonu olacak.NFC, USB Tip-C, Bluetooth 4.2, bir IR blaster, Hi-Fi ses,Volte.çift hoparlör, hızlı Şarj 3.0 desteği ile 4000mAh batarya.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Xiaomi mi4, mi4c ve şuan da mi5 kullanıyorum. Mi4c şarj sorunu dışında kesinlikle 29 yaşıma kadar olan surede gerek kasa gerek donanım gerek estetik gerekse sağlamlık olarak kullandığım en has telefon markasıdır. Samsunglarda soyulma sorunu çözülmedi birakinda alüminyumun da kaplaması atmasin. Alın 2016 j serisi veya e serisi soyulma sorununu geç karşısına izle. 3 aylık telefonun kenarını soyulur. Biz mi4c nin kenarı parladı diye rahatsız olurken soyulmayi küfür sayıyoruz.
j ve e serisinde oluyor evet ben üst seviyeden bahsetmiştim...

ayuming

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
redmi note 3
Meslek
Elektronik
Konular
18
Samsung normal metal kasa cabuk soyuluyor kronik hastalik gibi bisey o soyulma samsungda metal olmayan cercevelerde soyuluyor :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt