Haber Xiaomi mi note2 sızdırıldı(çift kamera ve kavisli ekranlı)

Analist Pan Juitang cihazın ağustosta çıkacağını iddaa ediyor. snapdragon 821 işlemci,1080p ve 2K çözünürlükte 5,7 “Super AMOLED ekran ek olarak 2K çözünürlüğe sahip bir üçüncü bir varyant olacak ve kavisli ekrana sahip .2.5d gorilla glass kaplama, basınca duyarlı ekran ve gömülü parmak izi yer alacak.

Ram hafızasıda farklılık gösterecek 4GB + 32GB versiyonu, 6GB + 64GB modeli ve RAM6GB ama depolama 128GB başka bir versiyonu olacak.NFC, USB Tip-C, Bluetooth 4.2, bir IR blaster, Hi-Fi ses,Volte.çift hoparlör, hızlı Şarj 3.0 desteği ile 4000mAh batarya.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
3 yil önce kuzenimin telefon dükkanında iphone 4s in yamulmus halini görmüştüm. 4s bile yamuluyor.

Telefon bu illâ bişi olacak bi gün. En azından tuz buz olmasın istiyorum.

Mi4 kullanıcısıyım. Mi5 cikar çıkmaz alacaktım. Sonra geç geldi. Bendt test videosunu izledim. Adam onlarca amiral gemisini yamultma testi yapıyor. Mi5, 2 sn dayanmıyor. Samsung s6 yi kıramıyor bile.

Mi5 donanim olarak harika bir telefon.ama kasa sağlamlığı. Milyar dolarlık şirket nasıl bunu es geciyor.

Hala unutla full metal kasa 5 inch bi cihaz bekliyorum mi den. Hadi hayırlısı
Xiaomi telefon çeşitliliği çok fazla, herkes kendi beklentilerine göre olanı seçebilir, mi5'te ısrarcı olunmasına çok gerek yok, hafif olsun diye mi4 gibi yapmamışlar kasayı. Yazılım zaten tüm telefonlarında iyi, mi3 telefon global beta miui8 kurulu, canavar gibi çalışıyor hala.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Çok merak ediyorum, acaba bu telefonları telefon haricinde başka hangi işler için kullanıyorsunuz? Çekiç falan niyetli ile mi kullanıyorsunuz? Samsung'ları öneren arkadaşlar acaba ekran çerçevelerinin birkaç ayda soyulması konusunda ne düşünüyorlar acaba?

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır çekiç vs için kullanmıyoruz tabi ki de fakat bu saglam olmamasına da gelmiyor , samsung'lar daki o soyulma olayı note 4 ve daha üst modellerde yok kardeşim en son s5 lerde vardı...

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Xiaomi telefon çeşitliliği çok fazla, herkes kendi beklentilerine göre olanı seçebilir, mi5'te ısrarcı olunmasına çok gerek yok, hafif olsun diye mi4 gibi yapmamışlar kasayı. Yazılım zaten tüm telefonlarında iyi, mi3 telefon global beta miui8 kurulu, canavar gibi çalışıyor hala.

Zaten yazılım yüzünden başka cihaza geçemiyorum :) miui en sevdiğim rom

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Zaten yazılım yüzünden başka cihaza geçemiyorum :) miui en sevdiğim rom
Öyle, bence insanları bağlayan şey yazılım, diğer telefonlar için portlanan romlar ister istemez sorunlu oluyor.
En iyi miui rom deneyimini gene kendi relefonları yaşatıyor.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Aynen. Yoksa gm 5plus cihazın ön yüzünü tek geçerim tasarimda.

Stabil olacağını bilsem alir ona kurarım.

Bence 3-5 milyon dolar ayırsın fazladan da Apple gibi sürekli güncel tutsun global kararlı versiyonunu.

Ayda 2 kere düzeltmeler yapsa yada 3 haftada bir mükemmel olacak.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Aynen. Yoksa gm 5plus cihazın ön yüzünü tek geçerim tasarimda.

Stabil olacağını bilsem alir ona kurarım.

Bence 3-5 milyon dolar ayırsın fazladan da Apple gibi sürekli güncel tutsun global kararlı versiyonunu.

Ayda 2 kere düzeltmeler yapsa yada 3 haftada bir mükemmel olacak.
Aynen, bencede öyle yapmalı, ama söylediğin gibi bütçe meselesi bunlar.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
hayır çekiç vs için kullanmıyoruz tabi ki de fakat bu saglam olmamasına da gelmiyor , samsung'lar daki o soyulma olayı note 4 ve daha üst modellerde yok kardeşim en son s5 lerde vardı...

Xiaomi mi4, mi4c ve şuan da mi5 kullanıyorum. Mi4c şarj sorunu dışında kesinlikle 29 yaşıma kadar olan surede gerek kasa gerek donanım gerek estetik gerekse sağlamlık olarak kullandığım en has telefon markasıdır. Samsunglarda soyulma sorunu çözülmedi birakinda alüminyumun da kaplaması atmasin. Alın 2016 j serisi veya e serisi soyulma sorununu geç karşısına izle. 3 aylık telefonun kenarını soyulur. Biz mi4c nin kenarı parladı diye rahatsız olurken soyulmayi küfür sayıyoruz.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Çok merak ediyorum, acaba bu telefonları telefon haricinde başka hangi işler için kullanıyorsunuz? Çekiç falan niyetli ile mi kullanıyorsunuz? Samsung'ları öneren arkadaşlar acaba ekran çerçevelerinin birkaç ayda soyulması konusunda ne düşünüyorlar acaba?

Yeni modelleri bilmiyorum ama 2011 den beri kullandığım Note cihazım hâlen taş gibi. :D
Ama benden öneri istediklerinden öncelik Mİ öneriyorum. Onun yeri başka . ;)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yeni modelleri bilmiyorum ama 2011 den beri kullandığım Note cihazım hâlen taş gibi. :D
Ama benden öneri istediklerinden öncelik Mİ öneriyorum. Onun yeri başka . ;)
Ben sadece gördüklerimi söyleyip yazıyorum. Görmediğim şeyler için öyle söylüyorlar diye yazarım.
Arkadaşım telefonunu daha bu sene aldı. Aldığı ilk akıllı cihaz olduğu için de oldukça hassas davranıyor. Buna rağmen birkaç ayda telefonun geldiği hal bu :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt