Satış XİAOMİ Mİ NOTE PRO 4GB RAM 64GB SIFIR. 2100 TL

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
1950 TL istenen cihaz ikinci el ne kadar kullandığını, arızası olup olmadığını bilmiyorsunuz, garantisi yok pazarlıkla 1900 alınabilir diyorsunuz mümkündür, kapalı kutu bir cihaz için aradaki 150 / 200 TL mi sizi rahatsız eden ki cihaz benim istediğim fiyata satarım ilgilenen alır ilgilenmeyen almaz bu iki.
Sanırım burada bana da söz hakkı doğmuş, çünkü o ilan bana ait(pazarlık payı var yazan değil). İlanda sanırım açıkça belirttiğim gibi ürün sıfır kutusunda denemek için bile açılmadı. içine hiç sim kart takılmadı. Dolayısıyla kutusundan arızalı çıkmadığı sürece arızalı değil, arızalı çıksa bile garantisi var değiştiririm. Ayrıca forum da konu açtım, fiyat forum için 1900tl zaten.

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
Ben pazarlık payı var denilen ilandan bahsettim arkadaşım. Eğer sizde ürünü çinden ve belli bir yerden aldıysanız aldığınız yer size de bir yıl içinde bire bir değişim hakkı veriyordur mutlaka. Sizde tekrar gittiğinizde garanti kapsamında yardımcı olacksınızdır alacak arkadaşa. Hayırlı olsun. İyi satışlar.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kendinizi savunabilmek için yazdıklarımı çarpıtmanın yada farklı anlamanın yada cevap verebileceğiniz kısımlarını alıp cevap vermenin bir manası yok. Yazdıklarımın gayet açık ve net olduğuna ve Türkçe bilen herkesin rahatlıkla anlayabileceğine inanıyorum. Ben ne yazıyorum, siz neye cevap veriyorsunuz?

Ben sadece ve sadece "bakın cihaz 2600TL'ye satıldı ben 2100'e veriyorum" diye fahiş bir fiyatı dayanak gösterip insanları salak yerine koyduğunuz cümlenize eleştiri getiriyorum. Benim hedefim 2100TL değil 2600TL. Burada da asla haddini aştığımı düşünmüyorum. Haddimi aşmam için yanlış birşey yazmış olmam gerekir. Bu 2600TL'nin fahiş olmadığını bir kişi yazsın o zaman haddimi aşmış olurum. "Demek ki salaklık yada aptallık kavramını yanlış biliyorum" diye , özür dileyip tüm mesajlarımı silerim.

Peki siz bu fiyatın fahiş olmadığını (tabiki konumuz 2600TL) nasıl düşünüyorsunuz? Belki bunu izah edebilirseniz asıl tartışmamıza dönebiliriz. Çünkü eğer okursanız aşağıda göreceğiniz gibi yazdıklarınızın konumuzla hiç alakası yok.

1. Ben sizin istediğiniz fiyat için tek kelime etmedim ki bana bunun savunmasını yapıyor, fiyatınızın makul olduğunu göstermeye çalışıyorsunuz. Elbetteki cihaz sizin ve ister 100TL yazarsınız, ister 10000TL. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bunun savunmasını yapmanız gerekmiyor. İşine gelen alır, gelmeyen almaz. Faturasını göstermeniz de gerekmiyor, bir anlamı yok. DH'de birisinin yaptığı gibi, cihazın geliş maliyetini göstermek için, cihazı alabilmek için mağaza çalışanına verdiği rüşveti, oraya giderken yaptığı yol ve yemek masraflarını falan da ekleyip "bana maliyeti bu" şeklinde bizlere sunmasından bir farkı yok.

2. Bu cihazı verdiğiniz fiyata alacak olan kişileri de aptal diye itham etmedim. Benim itham ettiğim kişi bu cihazı 2600TL'ye alan yada almayı düşünenlerdir. Mesajım yukarda duruyor. Yeniden okuyun isterseniz. Evet dediğiniz gibi elinin altında internet olan kişilerin aptal olması düşünülemez tabiki. Buna rağmen bu cihazı 2600'e alan varsa, işte durumun ne kadar vahim olduğunu kendiniz de söyleyerek o kişiyi daha da beter hale sokmuşsunuz.

3. Sahibinden ilanlarına gelince. Buna sadece bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu yazmaktan başka birşey gelmiyor aklıma. İlanların linkini veren sizsiniz. Bu yazdıklarınızı kendinize mi yazdınız şimdi? Niçin bana ilanlarla ilgili savunma yapıyorsunuz? Linki siz verdiniz, ben de orada gördüğüm fiyatları size hatırlatma ihtiyacı duydum. Cihazların durumundan, ikinci elinden, şusundan busundan bana ne? O kaynak gösterdiğiniz 2600'luk cihazın içinde boncuk mu vardı? Konumuz fiyat ve cihazların durumu değil.

Lütfen cevap yazarken ya yazdıklarımı, başka bir işle uğraşmıyorken sadece yazdıklarımı düşünerek tamamen okuyup cevap yazın yada hiç yazmayın.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt