Ben üzerime alınıp cevap verme ihtiyacı hissettim.
Eğer bana yazdıysanız, ne yazdığımı anlamamışsınız demektir. Bana yazmadıysanız bu mesajı görmezden gelebilirsiniz.
Ben bu fiyata cihaz olmaz demedim. Yani 2600TL 'lik fiyat. Bu fiyata alanın aklından şüphe ettiğimi söyledim. Kaldı ki verdiğiniz linke dikkat ederseniz 1950'ye de var ve hatta bir tanesi pazarlık payı var yazmış. Yani en kötü 1900'e almak mümkün olacaktır.
İnternette bulunan fahiş fiyatların sebep veya kaynak gösterilmesini çok yanlış ve insanları salak yerine koymak olarak düşünüyorum.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Gereksiz bir polimik içinde olmak istememekle birlikte bu fiyata cihaz olmaz israrınız karşılığında geçtiğimiz günlerde malesef o fiyata cihaz vardı ve şuan yayında olmadığına göre satılmış olabilir olmayabilirde ki halazırda 2499 TL bir ilan varki spotcu bir mağazada ve açık kutu bu bir. (Ekranda jelatin olması cihazın sıfır olduğunu göstermez mağazada bu cihaza garanti vermez.)
1950 TL istenen cihaz ikinci el ne kadar kullandığını, arızası olup olmadığını bilmiyorsunuz, garantisi yok pazarlıkla 1900 alınabilir diyorsunuz mümkündür, kapalı kutu bir cihaz için aradaki 150 / 200 TL mi sizi rahatsız eden ki cihaz benim istediğim fiyata satarım ilgilenen alır ilgilenmeyen almaz bu iki.
"İnternette bulunan fahiş fiyatların sebep veya kaynak gösterilmesini çok yanlış ve insanları salak yerine koymak olarak düşünüyorum" düşüncelerinde özgürsün ama fahiş fiyatlar göstererek insanları salak yerine koymak gibi bir ifdeyi bana yönelttiğiniz için haddini aşan bir ithamda bulunduğunuzu ve uslubunuza dikkat etmeniz gerektiğini özellikle vurguluyorum bu üç. ( İnternette nerdeyse cihazı bulamıyorsunuz ki seçip fahiş örnekleri gösteresiniz.)
Elinin altında internet olan heleki form ortamını kullanan kimse günümüz koşullarında elbetteki aptal değildir, ayrıca kimseninde dolaylı bir ifadeyle, almayı düşünene aptalmısın sen yönlendirmesine ihtiyac duyduğunu sanmıyorum.
Aslında bunun üstüne daha fazla konuşmak istememekle birlikte yukarda bana cihazın faturalı geliş bedelini açıkladım, ilanı verirken de "Sipariş üstüne getirilmiş iki adet getirilmiştir. Sipariş veren arkadaşlardan birinin özel sağlık durumları nedeni ile satış yapılamamıştır." ibaresini de özelikle vurguladım. Satılan cihazı alan arkadaş, dolara zam geldi param çıkışmıyor dediği için 50 dolar karla vermiş olup, sipariş iptali yaptığımız öğrenci arkadaşınsa alış fiyatından da versek özel durumu nedeni ile alacak durumda olmaması nedeni ile elimizde olanı satışa çıkardık.