Hocam mi 4 ü kaç senedir kullanıyorsunuz?telefonun herhangi bir sorunu veya eksisi var mı? mi4 kullanıyorum ve ekranda yanma oluştu sarı sarı lekeler. o yüzden artık mi'ye şüphe ile bakar oldum.
14 ay olduHocam mi 4 ü kaç senedir kullanıyorsunuz?
Aslında çokta olmamış. Ben uzun süredir kullanıyorsunuz sanmıştım. Bende 6 aylık xiaomi kullanıcısıyım. Daha iyi anlayanlar cevap verecektir.14 ay oldu
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Cepport sağlam bir firma sıkıntı olmaz.merhaba mi ailesi
bugün cepport tan mi note 3 (siyah) sipariş ettim, umarım telefon beklentilerimi karşılar, yorumlarınızdan cepportun düzgün bir mağaza olduğunu anladığım için buradan sipariş verdim. Hayırlı olur inşalllah![]()
Hayırlı olsun. Cepport ilgili bir firma her ne kadar arada memnun olmayan çıksa da durumu düzeltmeye çalışan bir firma olduğunu düşünüyorum.merhaba mi ailesi
bugün cepport tan mi note 3 (siyah) sipariş ettim, umarım telefon beklentilerimi karşılar, yorumlarınızdan cepportun düzgün bir mağaza olduğunu anladığım için buradan sipariş verdim. Hayırlı olur inşalllah![]()
Hayırlı olsunmerhaba mi ailesi