İnceleme Xiaomi mi note 3

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Teşekkürler hocam. Bir şey daha öğrenmiş oldum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1517084940,1517084247][/doublepost]

Mi note 3, bugun elimden düşmedi. Bu arada, ön kamerayı daha detaylı inceleyince, aslında ön kameranın da gayet güzel oldugunu yeni farkettim. İlk yorumumda arka kamera güzel, ön kamera kötü demiştim, bence her iki kamera da gayet guzel.
Saat 12 de %100 şarj ile kullanmaya başladım ve yogun 1 günün sonuna dogru %76 ile gün biterken; telefonun artilari: bataryası, kameraları, hızı, şıklığı, dokunmatigi, ekranı... 10 numara... Eksi bi tarafı olursa paylaşırım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakkkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
lg optm gpro
Konular
0
özelliklerinden ve fiyatından folayı bu telefonu almayı düşünüyorum ancak Xiaomi nin resmi sayfasında ürünler bölümünde yok bunun sebebi ne olabilir? mi 6 mi note 2 ve mi mix 2 var bunun olmaması tuhaf değil mi?

fringus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Sony
Konular
0
Ben de gittigidiyor üzerinden Cepport mağazasından aldım telefonu. Telefon eksiksiz şekilde tüm aparatlarıyla beraber geldi. Ön kamerasını gece çekiminde pek beğenmedim ama onun haricinde tasarım ve kullanım olarak hoş, şık, hızlı bir telefon.
[doublepost=1517093430,1517093052][/doublepost]
özelliklerinden ve fiyatından folayı bu telefonu almayı düşünüyorum ancak Xiaomi nin resmi sayfasında ürünler bölümünde yok bunun sebebi ne olabilir? mi 6 mi note 2 ve mi mix 2 var bunun olmaması tuhaf değil mi?

hocam site güncellenmemiş olabilir. Aliexpress Xiaomi mağazasından tüm ürünleri görebilirsiniz.

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Bu forum olmaması normal. Tavsiyem Tapatalk yükleyin sonra ara kısmından bu forumu bulup yükleyin.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk uygulamasını telefondan sildim. Cocugunuzla bakamayacaginiz aşırı Müstehcen reklamları vardı ve engelleme imkanı yok. Uygulamayı ücretli olarak indirdiginizde reklam çeşidini değiştirebiliyormusuz. Bu nedenle tapatalk benim için bitti. Bu forumun sayfasını telefonuma kısayol yaptım. Bu işimi görür.

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Merhabalar dün Mi6 için (Kararlı) güncelleme gelmiş.Mi Note 3 'te bir gelişme var mı? Bilgisi olan?

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Tapatalk uygulamasını telefondan sildim. Cocugunuzla bakamayacaginiz aşırı Müstehcen reklamları vardı ve engelleme imkanı yok. Uygulamayı ücretli olarak indirdiginizde reklam çeşidini değiştirebiliyormusuz. Bu nedenle tapatalk benim için bitti. Bu forumun sayfasını telefonuma kısayol yaptım. Bu işimi görür.
Bilmem bende reklam çıkıyor ancak hiç müstehcen şey çıkmıyor desem yeridir.
Çıkan reklamlardan bir kaçı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi, ürünlerinin hepsini global sitesinde göstermez. Tüm ürünleri görmeniz için Çin sitesine girmeniz gerekiyor. Global siteden ülke seçimi yaparak Çin sitesine girebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam size de hayırlı olsun. Ben telefonu inceliyorum. Mıuı forum var telefonda. ama burdaki forumu bulamadım. Telefondan buraya giremiyorum şu an. :)
Miui forum uygulaması sadece Miui global forumuna özeldir. Onun içinde başka forum olmaz. Kısaca forumun uygulamasıdır diyebiliriz. Eğer browser yerine bir uygulamadan forumumuza girmek istiyorsanız ya da ilgilendiğiniz forumları bir çatı altında görmek istiyorsanız, bunun için Tapatalk uygulaması biçilmiş kaftandır. Gösterdiği reklamlara gelince, ben 8 senedir tek bir mühtehcen reklama rastlamadım. Ya sizin telefona virüs falan girmiştir ya da telefonunuzdan mühtehcen içeriklere tıklanıyor olabilir. Google, kişilerin ilgi alanlarına yönelik reklamlar gösterir.
Bu arada Tapatalk ücretli uygulamadan vazgeçti. Artık sadece ücretsiz versiyonu var. Sadece daha önce satın almış olanlar Pro olarak reklamsız kullanabiliyor.

hakkkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
lg optm gpro
Konular
0
Xiaomi, ürünlerinin hepsini global sitesinde göstermez. Tüm ürünleri görmeniz için Çin sitesine girmeniz gerekiyor. Global siteden ülke seçimi yaparak Çin sitesine girebilirsiniz.

Teşekkür ederim chatin_62 anladım.
[doublepost=1517140894,1517140438][/doublepost]
Ben de gittigidiyor üzerinden Cepport mağazasından aldım telefonu. Telefon eksiksiz şekilde tüm aparatlarıyla beraber geldi. Ön kamerasını gece çekiminde pek beğenmedim ama onun haricinde tasarım ve kullanım olarak hoş, şık, hızlı bir telefon.
[doublepost=1517093430,1517093052][/doublepost]

hocam site güncellenmemiş olabilir. Aliexpress Xiaomi mağazasından tüm ürünleri görebilirsiniz.

teşekkür ederim. mi 6 ve mi note 3 arasındaki boyut farkı telefonun ekran ve kamera özelliklerinde bir olumsuzluk yaratıyor mu bu konuda bilginiz var mı?

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Teşekkür ederim chatin_62 anladım.
[doublepost=1517140894,1517140438][/doublepost]

teşekkür ederim. mi 6 ve mi note 3 arasındaki boyut farkı telefonun ekran ve kamera özelliklerinde bir olumsuzluk yaratıyor mu bu konuda bilginiz var mı?
Ben ilk incelememde olumsuz bir durumla karşılaşmadım hocam.Ekran 5.5 mi note 3
Mi 6 ise 5.15.Arkadaşım Mi6 aldı onda inceleme fırsatı bulmuştum.Mi Note 3 bana göre elle tutulabilecek seviyede.Ve kontrol ederken sıkıntı çıkmıyor

Üst Alt