İnceleme Xiaomi mi note 3

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Hocam gündüz video çekimlerinde de aynı sorun var. sanki kameranın önünde bir filtre var ve sürekli küçük küçük karıncalanıyor. acaba atladığım bir ayar kısmı mı var. mi 5 s te kullandım böyle bir problem yoktu mi 5s te..
Hocam o zaman durum değişir, çünkü gündüz çekimleri bir şaheser, bu konuyu bir araştırın. Kamera ayarlarını orjinal haline döndürün ve bakın, orjinal ayarlarda sıkıntı yok. Eğer yine aynı olursa o zaman cihazda bir sıkıntı vardır, servise gönderin. Ayrıca bir iki fotoğraf atarsanız bakalım burdan, özellikle açık alanda.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Veya video

şevket

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şevket
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Hocam o zaman durum değişir, çünkü gündüz çekimleri bir şaheser, bu konuyu bir araştırın. Kamera ayarlarını orjinal haline döndürün ve bakın, orjinal ayarlarda sıkıntı yok. Eğer yine aynı olursa o zaman cihazda bir sıkıntı vardır, servise gönderin. Ayrıca bir iki fotoğraf atarsanız bakalım burdan, özellikle açık alanda.

Veya video

video yüklemeye çalışıyorum ama izin vermiyor
[doublepost=1525512955,1525512443][/doublepost]
Veya video

Hocam Youtube üzerinden video yükledim. Bakabilir misiniz?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam xiaomi nin kamera gerçeğine hoşgeldiniz çok üzgünüm ama xiaomi nin hangi modeli olursa olsun kameraları gündüz şaheser ama gece ve düşük ışıkta sapıtıyor. Bu konuda en çok araştırma yapan bu kardeşinizdir(skorpi Hocam çok iyi bilir ). Nice google camera lar yükledim, nice ayarlar yaptım ama sonuç değişmedi ve artık kabullendim bu durumu. Yalnız gece fotoğrafta çok bariz karıncalanma yok ama video resmen rezalet. Ayrıca root yaparak google camera kullanmanızı tavsiye ederim. Bir nebze netleşiyor ama videosu yine aynı ayrıca stock kameraya göre biraz karanlık çekiyor.
Not: isterseniz servise göndererek bir şansınızı deneyin ama sonucun çok değişeceğini sanmıyorum. Ondan önemlisi çevrenizde başka bir note 3 bularak karşılaştırırsanız çok daha iyi olur, en azından servisle uğraşmamış olursunuz. Son bir şey gece kamera çekimi dışında diğer yönlerden on numara beş yıldız bir telefondur xiaomiler. Güle güle kullanın.

Coguna katiliyorumda video rezalet degil mi note 3 te. Hatta baya baya guzel.Tek sikintim 4k cekince cok yer kapliyor hafiza kart giriside yok o kadar.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
iç mekan video:

dış mekan video:

Dış mekan videosunu izledim, evet hafif bir dalgalanma ve sis var, size fikir olması açısından bende mi max 2 de çektiğim bir dış mekan videoyu atıyorum, karşılaştırırsınız.

şevket

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şevket
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Dış mekan videosunu izledim, evet hafif bir dalgalanma ve sis var, size fikir olması açısından bende mi max 2 de çektiğim bir dış mekan videoyu atıyorum, karşılaştırırsınız.
Peki hocam iç mekan videosunda özellikle siyah ortamda bu kadar karıncalanma normal mi? Mi 5s tek böyle bir durum hiç dikkatimi çekmedi mesela..

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Peki hocam iç mekan videosunda özellikle siyah ortamda bu kadar karıncalanma normal mi? Mi 5s tek böyle bir durum hiç dikkatimi çekmedi mesela..

Hocam valla genel anlamda xiaomi nin kamerasını çok çözemedim ben. Bende de akşam ve loş ortamda videoda müthiş karıncalanma oluyor. Fotoğraflarda ise bazen çok güzel çekiyor, bazen karanlık. Bir tuhaf yani. Şöyle iyice ayarlama ve odaklama yapmadan diğer telefonlardaki gibi açar açmaz şak diye çekemiyorsun. Belki inanmayacaksınız ama bende general mobile discovery elite vardı, çok güzel fotoğraf ve video çekiyordu loş ortamlarda bile, kaç sene öncesinin telefonu.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48

Gündüz iç ortamda misal perdeler kapalıyken bile karıncalanma olmuyor, bende mi max 2 de karıncalanma akşamları oluyor, gündüz sıkıntı yok.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Siz mutlaka farklı bir note 3 bulup aynı ortam ve aynı açıdan karşılaştırın, neticede modellerimiz aynı değil ama sizin model kamera konusunda benimkinden çok çok iyi, hatta kamerasıyla ön plana çıkmış bir model. Şu ana kadarki verilere göre benim kanaatime göre sizin cihazda bir sıkıntı var gibi geldi bana. Servise göndermenizde fayda var, geçmiş olsun, inşallah düzelir.

Üst Alt