- Adım
- soner
- Cihazım
- redmi note 5
- Konular
- 47
redmi note 5 için link varmı acaba
hocam ilk verilen apk durduruldu hatası veriyordu. sizin paylaştığınızı kurdum bu seferde ön kamera çalışmıyor. nerede hata yapmış olabilirim?Öncelikle google playden Root Browser'ı indirin ve programı açın root izinleri isteyecek onaylayın onayladıktan sonra indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını kopyaladıktan sonra soldan Root Directory'i seçip vendor/lib/hw içine kopyalayın.
Build Prop aynı şekilde yüklü olsun persist.camera.HAL3.enabled=1 kodunu ilk mesajda da anlatıldığı gibi en alta ekleyip işlemi kaydedip çıkın.
TWRP'ye girip indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasının üstüne gelip install diyerek flashlama işlemini de tamamladıktan sonra en son gcam apksını kuracaksınız ama ilk mesajda verilen apkda ön kamera sorunu var bu yüzden kendi kullandığım en stabilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü kurmanızı tavsiye ederim. Bu kadar başka yapılacak bir şey yok, bunları yapmanız için de cihazınızın rootlu olması gerekli.
Teşekkürler hocam adım adım uyguladım 10.2.3.0 eu stabil romda çalıştı bir sorun görünmüyor.Öncelikle google playden Root Browser'ı indirin ve programı açın root izinleri isteyecek onaylayın onayladıktan sonra indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını kopyaladıktan sonra soldan Root Directory'i seçip vendor/lib/hw içine kopyalayın.
Build Prop aynı şekilde yüklü olsun persist.camera.HAL3.enabled=1 kodunu ilk mesajda da anlatıldığı gibi en alta ekleyip işlemi kaydedip çıkın.
TWRP'ye girip indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasının üstüne gelip install diyerek flashlama işlemini de tamamladıktan sonra en son gcam apksını kuracaksınız ama ilk mesajda verilen apkda ön kamera sorunu var bu yüzden kendi kullandığım en stabilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü kurmanızı tavsiye ederim. Bu kadar başka yapılacak bir şey yok, bunları yapmanız için de cihazınızın rootlu olması gerekli.
Video da ağır çekim e alınca kamera durdu diyor ne yapmam gerekiyor?