- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 10
Teşekkürler.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bsg mode settings - input model - front camera nexus 6p yapıp yeniden başlatın cihazımiui.eu rom 10.2.3.0 da ön kamera çalışmıyor. yapabilen var mı arkadaşlar ?
Zaten Nexus 6p de ve diğer varyasyonları da denedim bir türlü çalışmıyor
hocam mrb nasil yaptınız lütfen yardimci olur muaunuz ??Çok teşekkürler çözüm yolunu paylaştığınız için sorunsuz bir şekilde yaptım.
hocam mrb nasil yaptınız lütfen yardimci olur muaunuz ??
cihazda eu rom yüklü kilit acik twrp yüklü
Hocam çok ama çok teşekkür ederim sayenizde google kamera kurdum.Öncelikle google playden Root Browser'ı indirin ve programı açın root izinleri isteyecek onaylayın onayladıktan sonra indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını kopyaladıktan sonra soldan Root Directory'i seçip vendor/lib/hw içine kopyalayın.
Build Prop aynı şekilde yüklü olsun persist.camera.HAL3.enabled=1 kodunu ilk mesajda da anlatıldığı gibi en alta ekleyip işlemi kaydedip çıkın.
TWRP'ye girip indirdiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasının üstüne gelip install diyerek flashlama işlemini de tamamladıktan sonra en son gcam apksını kuracaksınız ama ilk mesajda verilen apkda ön kamera sorunu var bu yüzden kendi kullandığım en stabilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü kurmanızı tavsiye ederim. Bu kadar başka yapılacak bir şey yok, bunları yapmanız için de cihazınızın rootlu olması gerekli.
Hocam çok ama çok teşekkür ederim sayenizde google kamera kurdum.